Den sidste kamelia

Den sidste kamelia

Paperback

En skøn, romantisk feel good-fortælling og et fascinerende historisk mysterium til alle, der elsker Lucinda Rileys romaner og Downton Abbey.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

"Sarah Jios charmerende romaner går lige i hjertet." – Emily Salomon

En skøn, romantisk feel good-fortælling og et fascinerende historisk mysterium til alle, der elsker Lucinda Rileys romaner og Downton Abbey. 

ENGLAND, 1940. På tærsklen til anden verdenskrig flytter den unge, eventyrlystne amatørbotaniker Flora ind på det afsidesliggende gods Livingston Manor. Hun er hyret af en berygtet blomstertyv til at infiltrere godset og stjæle en yderst sjælden plante. Det allersidste kendte eksemplar af kameliaplanten Middlebury Pink holdes skjult på godset, og det er nu Floras betroede opgave at finde den – men hun indser snart, at hun befinder sig i overhængende fare. 

NEW YORK CITY, 2000. Mere end et halvt århundrede senere flytter den amerikanske landskabsarkitekt Addison ind på godset. Hun bliver fuldkommen overvældet af stedets vidunderlige blomsterhave, som er fuld af de skønneste kameliablomster. Her i haven finder hun en gammel dagbog, som har tilhørt stedets forhenværende gartner. Da hun begynder at læse i den, opdager hun, at den gemmer på nogle mørke hemmeligheder – og hun begynder at frygte, at hun ligesom Flora selv kan være i fare.

"Sidder i kroppen længe efter, at sidste side er vendt." – Romantic Times

Anmeldelser og omtale

 "Fortællingen var interessant hele vejen igennem og siderne fløj bare afsted - en ægte pageturner. Jio er uden tvivl en fantantisk historiefortæller..." – etbogunivers.dk

"Skønhed blandet med spænding og mørke. Livet som sådan. En dejlig bog." – bogsyn.dk

Den sidste kamelia - Paperback
Sarah Jio
Oversat af: Ulla Oxvig
2. udgave 2023
Paperback
ISBN: 9788712073451
Antal sider: 389
Pris: 149,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 03-04-2023

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 273 g (1. oplag)

Forfatter

Sarah Jio

Sarah Jio

Sarah Jio, f. 1978, er en rigtig feel good-forfatter, der har skrevet over ti succesfulde romaner fulde af historie, mystik og romantik. Læs mere