At høre hjertet slå

At høre hjertet slå

Bogen udkom oprindeligt i Tyskland i 2002 uden den helt store mediebevågenhed – men i årene herefter fik den sit helt eget liv igennem mund-til-øre-anbefalinger fra begejstrede læsere på nettet og solgte omkring en halv million eksemplarer. Ti år efter udgivelsen blev rettighederne til bogen solgt til USA – hvor den fik fantastisk omtale og solgte over 100.000 eksemplarer på rekordtid.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

At høre hjertet slå udspiller sig primært i Burma, og den eksotiske baggrund danner en perfekt ramme for denne kærlighedsroman.

En morgen forlader Julia Wins burmesisk fødte far familiens hjem i New York for aldrig siden at vende tilbage. Familien er forvirret og dybt bekymret. Ingen har nogen anelse om, hvorfor han har forladt dem. Først nogle år senere finder Julias mor et ikke afsendt kærlighedsbrev til en burmesisk kvinde ved navn Mi Mi.

Julia er fast besluttet på at opklare mysteriet om sin forsvundne far og hans fortid. Hun sætter sin karriere og tilværelse i New York på pause og rejser til den lille burmesiske landsby, Mi Mi engang boede i. Rejsen fører hende til den lille bjerglandsby Kalaw. På en café i byen kontaktes hun af en mand, som hævder at kende hendes far, og som tilsyneladende ved en masse om Julia. Han fortæller en utrolig beretning om hendes fars ungdom – blandt andet om hans lidenskabelige forhold til den lokale, handicappede pige Mi Mi.

I begyndelsen har Julia svært ved at tro, at den romantiske skikkelse i fortællingen er den samme som hendes følelsesmæssigt reserverede far, men snart går det op for hende, at han har gemt på en mystisk fortid og en kærlighedshistorie, der overgår alt.

Anmeldelser og omtale

”Her er en bog, der varmer … Denne roman er smuk og blid og handler om kærlighed, men også om tilgivelse og om både at forstå andre og sig selv.” – Femina 

”Ude af øje – ikke ude af sind. Månedens bog er en smuk østerlandsk historie om en kærlighed, der vil få dit hjerte til at banke, så du ikke kan overhøre det." – Magasinet Liv

"Man fræser gennem siderne i Jan-Philipp Sendkers roman At høre hjertet  slå; en rørende, gribende og velfortalt kærlighedshistorie."  Kristeligt Dagblad

"Kan med god vilje godt sammenlignes med Murakami, hvad vedrører det asiatiske, hemmelighedsfulde og mystiske islæt. (...) En meget stor succes syd for grænsen, hvilket bogen også kan blive her. Rummer elementer som appellerer til mange af bibliotekets almindelige læsere af kvalitetsromaner: en enkel og rørende kærlighedshistorie tilsat noget mystisk, sanseligt og lettere filosofisk." – Lektørudtalelse fra Dansk Biblioteks Center (DBC) 

"At høre hjertet slå er en meget gribende kærlighedshistorie."  randiglensbo.dk

At høre hjertet slå
Jan-Philipp Sendker
Oversat af: Lærke Pade
3. udgave 2022
Paperback
ISBN: 9788712056188
Antal sider: 299
Pris: 149,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 20-04-2015

Kig i bogen

Forfatter

Jan-Philipp  Sendker

Jan-Philipp Sendker

Jan-Philipp Sendker, f. 1960, bor i dag med sin familie i Berlin. Læs mere

 

Lignende bøger