Lektioner i græsk

Lektioner i græsk

UDKOMMER 22. MARTS

Læs mere

Lektioner i græsk skildrer relationen mellem en kvinde, der har mistet evnen til at tale, og en mand, som er ved at miste synet. Det er en roman, der vækker sanserne, en poetisk kærlighedserklæring til menneskelig intimitet og en visionær undersøgelse af sprogets transformative kraft. 

I et klasseværelse i Seoul sidder en ung kvinde og betragter sin græskunderviser ved tavlen. Hun forsøger at tale, men stemmen vil ikke. Hendes underviser, hvis syn svækkes dag for dag, bliver draget af den tavse kvinde, og snart opdager de, at der findes en dybere smerte, som binder dem sammen. I løbet af få måneder har hun mistet både sin mor og forældremyndigheden over sin niårige søn. For ham består smerten i at være vokset op mellem Korea og Tyskland, splittet mellem to kulturer og sprog. 

Lektioner i græsk er en fortælling om to almindelige mennesker, der finder hinanden på et tidspunkt, hvor de begge gennemgår en stor personlig krise. Deres historier og livssituationer væver sig ind og ud af hinanden meden overvældende skønhed, mens de sammenbevæger sig fra mørke til lys, fra tavshed til kommunikation.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     

  Pressemeddelelse
KOMMER

Forside
 

Forfatterfoto af Han Kang                      
Foto: Melmel Jung

   
Lektioner i græsk
Han Kang
Oversat af: Ninna Brenøe
1. udgave 2024
Hardcover m. smudsomslag
ISBN: 9788712069294
Antal sider: 176
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 22-03-2024

Kig i bogen

Forfatter

Han Kang

Han Kang

Han Kang (f. 1970) er en anmelderost og internationalt anerkendt forfatter fra Sydkorea. Læs mere