Min kæreste på Mars

Min kæreste på Mars

Amber skal flytte til Mars … Altså, hvis hun bliver udråbt som vinder af realityprogrammet MarsNow.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

Amber skal flytte til Mars … Altså, hvis hun bliver udråbt som vinder af realityprogrammet MarsNow. Her konkurrerer hun og treogtyve andre deltagere fra hele verden om to pladser på den første menneskeanførte mission til Mars, der er sponsoreret af techmilliardæren Geoff Task. 

Kevin, der har været Ambers kæreste gennem fjorten år, var egentlig ret tilfreds med det liv, de plejede at leve, hvor han sorgløst kunne ryge sig skæv på deres grønne sofa fra IKEA og passe den hjemmegroede pot-business i kælderlejligheden. Nu følger Kevin, ligesom resten af verden, med i Ambers prøvelser på TV og sociale medier, mens han forsøger at finde ud af, hvorfor hans livs kærlighed er så opsat på at forlade Jorden sammen med et andet menneske. 

Min kæreste på Mars er en stærkt underholdende roman om vores liv i tech-industriens, klimakatastrofernes og de sociale mediers tid – og en rørende og velskrevet bog om troen på langtidsholdbar kærlighed. 

Anmeldelser og omtale

”Med en humoristisk og samtidsspiddende pen viser Deborah Willis, at god litteratur sagtens kan være voldsomt underholdende.” – POV International

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     

  Pressemeddelelse

Forside
 

Forfatterfoto af Deborah Willis                      
Foto: Memotime Photography

   
Min kæreste på Mars
Deborah Willis
1. udgave 2024
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712074519
Antal sider: 352
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 09-02-2024

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 373 g (1. oplag)

Kig i bogen

Forfatter

Deborah Willis

Deborah Willis

Deborah Willis (f. 1982) er en kritikerrost canadisk forfatter. Læs mere