Haralds mor

Haralds mor

UDKOMMER 29. AUGUST

Læs mere

Svigermor og svigerdatter mødes i en lufthavn. I løbet af et intenst døgn venter de på Haralds fly, som bliver mere og mere forsinket – imens konfrontationerne mellem svigermor og svigerdatter bliver mere og mere ubønhørlige. For hvad stiller man op, når man pludselig indser, at man er tre personer i et parforhold? 

Haralds mor er en pinlig page-turner – et syleskarpt og morsomt portræt af en svigermor (og en svigerdatter) fra helvede. Det er en mareridtsagtig og alligevel genkendelig fortælling om livet i et parforhold, hvor det at blive ‘en del af familien’ snarere er en trussel end en kærlighedserklæring. 

“Rå, brutal og natsort sarkastisk.” – GÖTEBORGS-POSTEN 

“Jeg ville elske at sidde i en bogklub med kvinder i alle aldre og diskutere denne giftige dødedans af en roman.” – SYDSVENSKAN

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
  Pressemeddelelse
KOMMER
Forside
     
 
  Forfatterfoto af Johanna Frid             
Foto: Jennifer Sameland
 


 
 
Haralds mor
Johanna Frid
Oversat af: Siri Ranva Hjelm Jacobsen
1. udgave 2024
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712075776
Antal sider: 296
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 29-08-2024

Kig i bogen

Forfatter

Johanna Frid

Johanna Frid

Johanna Frid (f. 1988) er en kritikerrost og prisbelønnet svensk forfatter, der skriver intelligent og sorthumoristisk om tabubelagte emner relateret til familie, jalousi og ensomhed. Læs mere