Nora eller Brænd Oslo Brænd

Nora eller Brænd Oslo Brænd

Hvor jaloux har man lov at være? Hvor hyppigt kan man tjekke et fremmed menneskes Instagramprofil? Er Norge Paradis på Jord?

- Magasinet Liv
Læs mere

Nora eller Brænd Oslo Brænd er en sort-humoristisk roman om et eviggyldigt emne: jalousi – og vores til tider groteske måde at tackle den på.  En roman, som enhver, der har været forelsket, vil kunne spejle sig i – uanset alder!   

Hvor jaloux har man lov at være? Hvor hyppigt kan man tjekke et fremmed menneskes Instagramprofil? Er Norge Paradis på Jord?   

Svenske Johanna er kæreste med danske Emil. Emil har en ekskæreste, der hedder Nora. Nora er alt det, Johanna ikke er: smuk, fotogen, elsket på de sociale medier – og for at det ikke skal være løgn: norsk! Hvor forbandet perfekt kan man lige blive? 

Da Johanna ved et tilfælde finder ud af, at Emil og Nora skal ses, indleder hun en grundig efterforskning af Nora på Instagram. Efterforskningen forekommer fuldstændig endeløs, og samtidig ædes Johanna op indefra – ikke bare af jalousi, men også af en gennemborede og konstant smerte i livmoderen.

Anmeldelser og omtale

 ”Hvis du savner lidt af sommerens varme, er det bare med at hoppe om bord i denne roman, som nærmest gløder af rasende, brændende, altopslugende jalousi (…) Romanen er bedst, hvis du kan læse den i ordentlige bidder og helst i ét stræk, så du selv kan lade dig suge helt ind i Johannes umulige tankemylder.” – Magasinet Liv

"Efterårets vigtigste (og bedste) bog om forbudte følelser og menneskelighed (...) Den er velskrevet, ærlig og pinlig, eftersom det er autofiktion." – Psykologi

  ”Jeg er vild med fortællingen og synes, den giver noget stof til eftertanke (…) en helt igennem en skønherlig oplevelse.” – livetidukkehuset.blogspot.com 

”Jeg kunne ikke undgå at krumme tæer, samtidig med at jeg sagtens kunne forholde mig til det, Johanna går igennem (…) Nora eller Brænd Oslo Brænd er en meget aktuel historie om kærlighed, jalousi og et altoverskyggende behov for bekræftelse. Læs den, hvis du tør!” – bogblogger.dk

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
  Pressemeddelelse
Forside
     
 
  Forfatterfoto af Johanna Frid             
Foto: Jennifer Sameland
 


 
 
Nora eller Brænd Oslo Brænd
Johanna Frid
1. udgave 2019
Hardcover m. smudsomslag
ISBN: 9788712058953
Antal sider: 196
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 06-09-2019

Se bogtrailer

Kig i bogen

Forfatter

Johanna Frid

Johanna Frid

Johanna Frid (f. 1988) er en svensk forfatter bosat i Stockholm. Læs mere