Dagene, dagene, dagene

Dagene, dagene, dagene

UDKOMMER 27. AUGUST

Læs mere

Dagene, dagene, dagene er en poetisk pageturner og et studie i succes og fiasko, berømmelse, forbrug, sandhed og bedrag. Romanen er nomineret til Sveriges Radios Romanpris og EU’s Litteraturpris og er desuden solgt til filmatisering. 

”Denne gnistrende ordmaskine af en forfatter besidder en ny generations kulsorte klarsyn.” – Sveriges Radio 

Bibbs er egentlig talentløs, men på trods af det har hun længe været berømt. Hendes storheds­tid som influencer og tv-vært er for længst forbi, og de glamourøse tv- og reklameopgaver står ikke længere i kø. Desuden fylder hun snart 39, og der kommer hele tiden yngre modeller til.Da Bibbs’ kæreste slår op med hende, står hun over for et ultimatum: Hvis hun vil blive i lej­ligheden, må hun skaffe 100.000 kr. på en uge. For ti år siden ville hun let kunne have skaffet den slags penge, men i dag virker det umu­ligt – og fra den ene dag til den anden befinder Bibbs sig i en desperat situation, hvor alt er til forhandling, og alt er til salg. 

”En genialt god roman om en samtid på jagt efter likes, hvor mennesker er udskiftelige, som var de varer, og hvor et følelsesmæssigt fix ikke er mere end en opdatering væk.” – Ystads Allehanda 

”Tone Schunnesson skriver med både gehør og en blændende, hurtigtflydende prosa. Der er flere passager i bogen, jeg har lyst til at klippe ud med en guldsaks og ramme ind.” – Sydsvenska Dagbladet

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     

  Pressemeddelelse
KOMMER

Forside  Forfatterfoto af Tone Schunnesson                                                                    
Foto: Märtha Thisner     
Dagene, dagene, dagene
Tone Schunnesson
Oversat af: Louise Ardenfeldt Ravnild
1. udgave 2021
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712064732
Antal sider: 266
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 27-08-2021

Kig i bogen

Forfatter

Tone Schunnesson

Tone Schunnesson

Tone Schunnesson (f. 1988) er forfatter og dramatiker. Læs mere