Kvindernes by

Kvindernes by

En sprudlende, historisk roman om 1940’ernes teatermiljø i New York fuld af glamour, krig og kærlighed.

Pris: 299,95 kr.
Køb
Læs mere

Kvindernes by er en sprudlende, historisk roman om 1940’ernes teatermiljø i New York fuld af glamour, krig og kærlighed. Det er en fortælling om modige livsvalg og kvindeligt begær af forfatteren til den internationale bestseller Spis, bed, elsk.

Sommeren 1940 ankommer den nittenårige Vivian Morris til New York. Hun er netop blevet bortvist fra et prestigefyldt college og skal bo hos sin tante Peg, som er indehaver af et charmerende om end noget nedslidt varietéteater på Manhattan, The Lily. Her møder Vivian en hel verden af ukonventionelle karakterer – fra flamboyante showgirls til manuskriptforfattere, fallerede stjerner og verdensdamer. Vivian har en kreativ åre og bliver kostumeskrædder på teatret, hvor hun til alles fryd kan forvandle gamle klude til de mest spektakulære kreationer.

Mens krigen i Europa ligger som en skygge over New York, forsøger Vivian at hengive sig til sin nye tilværelse, der er så uendelig mere fri, festlig og sexet end hendes gamle liv. Men da den legendariske skuespiller Edna Watson kommer for at spille i teatrets mest ambitiøse forestilling nogensinde, tager Vivian et fatalt skridt, som fører til en skandale, der vender hendes verden på hovedet.

Vivian indser, at hun er nødt til at lære at leve flere liv for at få den frihed, som hun ønsker. Og først som gammel kvinde er hun klar til at fortælle sin historie – en historie om sensualitet og livsvilje, om tab og kærlighed i kvindernes by.

"En sprudlende cocktail af en roman."
THE WALL STREET JOURNAL

"Glamurøs, sexet og bevægende."
SUNDAY TIMES

"Kvindernes by åbner op for store spørgsmål om seksualitet, om at skabe sin egen familie og om at være kvinde."
MARIE-CLAIRE 

"En storslået, mange-facetteret og indsigtsfuld hyldest til kvinder… "
GUARDIAN

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

PressemeddelelseForside
 

Forfatterfoto af Elizabeth Gilbert                                                                 
Foto: Timothy Greenfield-Sanders  
Kvindernes by
Elizabeth Gilbert
Oversat af: Siri Ranva Hjelm Jacobsen
1. udgave 2021
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712062110
Antal sider: 432
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 20-01-2021

Hør redaktøren Julie fortælle om bogen

Kig i bogen

Forfatter

Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilbert, f. 1969, er en amerikansk forfatter til både romaner og nonfiktion og ikke mindst kendt for bestselleren Spis, bed, elsk. Læs mere

Lignende bog