Kræmmerfund og kærlighed

Kræmmerfund og kærlighed

Paperback

En skøn feel good-roman fortalt i to tidsspor om uventet kærlighed, nye begyndelser – og om kunsten at indrette sig.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

Kræmmerfund og kærlighed er en skøn feel good-roman fortalt i to tidsspor om uventet kærlighed, nye begyndelser – og om kunsten at indrette sig.

Felicia er lige blevet skilt efter mange års ægteskab. Og uden helt at forstå, hvordan det er gået til, er hun også blevet husejer – af en forfalden ejendom med flere lejligheder. Felicia flytter selv ind i en af dem. Omgivet af sine lejere, som konstant banker på med spørgsmål om stoppede afløb og andre problemer, men efterhånden også med kanelboller og hyggesnak.

Saldoen på Felicias bankkonto er tæt på nul, og hun aner ikke, hvor hun skal begynde. Alt ændrer sig dog, da hun møder den attraktive antikhandler Jonathan. Han tilbyder at hjælpe med at indrette hendes lejlighed med smukke gamle møbler. Men hvad hverken han eller Felicia ved er, at et af møblerne fra hans butik har et hemmeligt rum. Det gemmer på en for længst glemt historie om Nanny, der var ung pige i huset hos en fornem svensk familie – og om umulig kærlighed.

Bogen er første bind i Huskvarna-serien fra Sveriges nye feel good-dronning. Hendes bøger vil have appel til læsere af Jojo Moyes og Jenny Colgan.

Anmeldelser og omtale

  ”… en meget velskrevet og opslugende feel good-fortælling. Et historisk element, hygge, alvor, forviklinger og kærlighed. Alt skrevet med tydelig varme og gnist (…) En varm og charmerende historie om venskab, kærlighed og mod – perfekt til sommerens læsning.” – catsbooksandcoffee.com

  ”Den er sød, romantisk og godt fortalt. En feel good-roman, som helt sikkert indeholder rigtig mange fine facetter. Forfatteren får flettet de to sideløbende historie virkelig godt sammen.” – livetidukkehuset.dk

”Det er en både romantisk og humoristisk roman. Den er skrevet i en let tone og har en høj underholdningsværdi. Bogen er et rigtig godt bud på den perfekte ferielæsning.” – randiglensbo.dk

”… den mest fantastiske, hjertevarme roman om en kvindes forliste ægteskab og begyndelsen på et helt nyt liv (…) sommerens hyggeligste bog.” – bogblogger.dk

Q&A med forfatteren

Hvordan begyndte dit forfatterskab?
Jeg startede med at skrive noveller og serier til ugepressen. Jeg udgave min første skønlitterære bog, Stenhuggarens dotter, i 2015 hos Historiska Media i Lund.

Hvad inspirerer dig?
Der er mange forskellige ting, der inspirerer mig. Jeg kan godt lide at forske i forskellige arkiver, gå på museer og besøge slotte, borge og kirker. Nye steder og nye mennesker vækker min nysgerrighed. Derudover læser jeg meget, og jeg kan godt lide at se film.

Hvordan er din skriveproces?
Normalt begynder jeg med at tænke på en begivenhed, som jeg vil udforske. Derefter laver jeg de noter, jeg har brug for, for at kunne fortælle min historie og lade mine personer handle. Jeg skriver slutningen som noget af det første, selvom den kan ændre sig under rejsen. Når jeg skriver rå scripts, arbejder jeg meget intensivt. Jeg er normalt to til tre måneder om at lave et første udkast.

Har du en absolut favoritbog?
Konkyliesamlerne af Rosamunde Pilcher er den bog, der har været længst tid i mit hjerte.

Hvad laver du, når du ikke skriver?
Jeg kan godt lide min have, men jeg har absolut ikke grønne fingre. Det, der vokser vildt, er smukt. Og jeg er kendt for at kunne lide kaffe på udvalgte caféer med perfekte kager. Og jeg kan godt lide at bo på slotte, når muligheden opstår. Om sommeren kan jeg køre næsten hvor som helst i min Volvo C70 cabriolet.

Kræmmerfund og kærlighed - Paperback
Ewa Klingberg
Oversat af: Rikke Toft Kleemann
2. udgave 2022
Paperback
ISBN: 9788712064619
Antal sider: 352
Pris: 149,95 kr.
Serie: Huskvarna
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 01-04-2022

Kig i bogen

Forfatter

Ewa Klingberg

Ewa Klingberg

Ewa Klingberg er Sveriges feel good-dronning. Læs mere