Huset på stranden

Huset på stranden

Paperback

En ung kvinde og en mystisk soldat. Et forsvundet maleri. En kærlighed, der ikke vil dø.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

En ung kvinde og en mystisk soldat. Et forsvundet maleri. En kærlighed, der ikke vil dø. 

I sommeren 1942, midt under 2. verdenskrig, ankommer den unge kvinde Anne Calloway til stillehavsøen Bora-Bora, hvor hun er udstationeret som militærsygeplejerske. Hun har ikke haft nogen skrupler overhovedet over at forlade sin forudsigelige – og lidt kedelige – forlovede derhjemme for i stedet at drage ud på sit livs eventyr. 

Da Anne ankommer til øen, bliver hun hurtigt tiltrukket af den mystiske soldat Westry. Kærligheden mellem dem slår gnister, og snart springer deres forhold ud i lige så fortryllende nuancer som hibiscusblomsterne på den tropiske stillehavsø. Parrets faste mødested er et hus på stranden, hvor de kan være i fred – lige indtil den dag, de bliver vidne til en grusom forbrydelse. 

Huset på stranden er en tidløs fortælling om uendelig lidenskab, om at tage nye chancer og at genopdage sit eget hjerte – at det kan gløde igen.

Anmeldelser og omtale

”Sarah Jio skriver smukke og hjertevarme romaner. Huset på stranden er en rigtig fin bog om, hvordan de unge sygeplejersker oplevede krigen og om en skøn, spirende kærlighedshistorie, som står overfor umulige vilkår.” – Bogblogger.dk

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse


Forside
 

Forfatterfoto af Sarah Jio                                          
Foto: Brandon Ebel
 


 
Huset på stranden - Paperback
Sarah Jio
Oversat af: Ulla Oxvig
2. udgave 2024
Paperback
ISBN: 9788712077626
Antal sider: 368
Pris: 149,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 21-05-2024

Kig i bogen

Forfatter

Sarah Jio

Sarah Jio

Sarah Jio, f. 1978, er en rigtig feel good-forfatter, der har skrevet over ti succesfulde romaner fulde af historie, mystik og romantik. Læs mere