Vera Vaks og videnskaben

Vera Vaks og videnskaben

Videnskab starter altid med spørgsmål - og videnskab, det er lige noget for Vera Vaks.

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

Vera Vaks' hoved er fuldt af spørgsmål og mor og far prøver at svare og forklare ... Men et spørgsmål bliver hurtigt til fire og fem. For videnskab starter jo altid med spørgsmål - og videnskab, det er lige noget for Vera Vaks.

"Kvinder har interesseret sig for videnskab, lige så længe som der har været videnskab til. De har stillet spørgsmål og søgt efter universets gåder - alt fra jord og stjerner, stalakitter og søheste til tundraer og tyngdekraft, hjernefunktioner og sorte huller. Simpelthen alt.
Ada Marie Twist er opkaldt efter to af de mange kvinder, hvis nysgerrighed og ihærdighed førte til, at de gjorde store opdagelser. Marie Curie opdagede grundstofferne polonium og radium, og hendes arbejde førte til opfindelsen af røntgen. Ada Lovelace var matematiker og verdens allerførste computerprogammør."
- Note fra forfatter Andrea Beaty

De amerikanske udgaver af Andrea Beaty og David Roberts' billedbøger har vundet priser og ligget på New York Times bestsellerliste, og Netflix har lavet deres egen serie om Vera Vaks.

Teksten er gendigtet af Lotte Salling.

Lektørudtalelse, DBC

Vera Vaks og videnskaben

Vurdering:
Hvor er det bare et vigtigt budskab, denne billedbog formidler. At udforske sin nysgerrighed og blive ved med at gøre det, man brænder for - hele livet. Videnskab er spændende og kan udføres af alle i en eller anden målestok. Skøn historie på gode rim og med sjove, detaljerige tegninger, der fint gengiver Veras spændende univers

Skrevet af Marianne Agger

Vera Vaks og videnskaben
Andrea Beaty
Oversat af: Lotte Salling
Illustrator: David Roberts
1. udgave 2021
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
ISBN: 9788762738126
Antal sider: 32
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 03-12-2021

Lignende bøger