Motorcyklen Charlie

Motorcyklen Charlie

Motorcyklen Charlie elsker at køre afsted ud i det blå, bare ham og asfalten. Men når mekanikken driller, kan det være rart med lidt hjælp.

Læs mere

Motorcyklen Charlie elsker at køre afsted ud i det blå, bare ham og asfalten. Men når mekanikken driller, kan det være rart med lidt hjælp. Det kan nemlig være svært at se, om det er koblingen, der driller, eller om man bare trænger til en sjat kærlig olie.

Stor og flot billedbog med farverige illustrationer om tændrør, topnøgler og venskab.

Lær om teknikken - inden dit første motorcykel-kørekort - med Motorcyklen Charlie - så ved du, hvorpå motorcyklen du finder en karburator, cylinder, gearkasse m.m. 

Lektørudtalelse, DBC

Motorcyklen Charlie

Vurdering:
En fantastisk bog om venskab, motorcykler og alle dens dele. Historien fungerer fint, og rummer både den dejlige nørdede del om alle motorcykeldele og værkstedets indhold, til en lille historie om venskab. Billedsproget er utroligt udtryksfyldt og i tårnhøj klasse. Oplagt som højtlæsningsbog for alle, især dem med interesse i motorcykler. Den ligner en ny klassiker og vil være unik i billedbogskrybben

Skrevet af Irene Gitz Christensen


Motorcyklen Charlie
Sabine Lemire
Illustrator: Jenz Koudahl
1. udgave 2023
Hardcover
Aldersgruppe: 0-5 år, 6-9 år
ISBN: 9788762740716
Antal sider: 48
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 09-03-2023

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 1100 g (1. oplag)

Forfatter

Sabine Lemire

Sabine Lemire

Sabine Lemire, f. 1974, er uddannet på Danmarks Designskole og École supérieure des arts appliqués Duperré i Paris. Læs mere

Lignende bog