Magnus og mormors mobil

Magnus og mormors mobil

Far elsker sin mobiltelefon. Det gør mor også. Deres mobiltelefoner kan finde vej og se film og læse nyheder. De bruger dem hele tiden.

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

Far elsker sin mobiltelefon. Det gør mor også. Deres mobiltelefoner kan finde vej og se film og læse nyheder. De bruger dem hele tiden. Og når jeg spørger dem om noget så hører de ikke efter.

Mormors mobil er ikke så god. Men hun siger, at hun har mig til at finde vej og underholde hende. Hun siger, det er sjovere at snakke sammen end at glo på en skærm.

En dag får mormor en ny mobiltelefon, der er endnu mere moderne end mors og fars. Mormor får pludselig travlt med sin nye mobiltelefon.

Lektørudtalelse, DBC

Magnus & mormors mobil

Vurdering:
Charmerende fortælling med noget på hjerte. Melchiors sødmefulde og muntre illustrationer er, som vanligt, en fornøjelse at gå på opdagelse i, og indskolingsbørn og store børnehavebørn vil fint kunne spejle sig i den letforståelige og hverdagsnære handling. Der er en tydelig, løftet pegefinger i fortællingen, men med humor formår Melchior at levere sin morale uden at fremstå belærende

Skrevet af Signe Rugtved Andersen

Magnus og mormors mobil
Siri Melchior
1. udgave 2021
Hardcover
Aldersgruppe: 0-5 år, 6-9 år
ISBN: 9788762739468
Antal sider: 30
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 07-12-2021

Forfatter

Siri Melchior

Siri Melchior

Siri Melchior er illustrator og forfatter. Læs mere

Lignende bog