Huset på stranden

Huset på stranden

En ung kvinde og en mystisk soldat. Et forsvundet maleri. En kærlighed, der ikke vil dø.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

En ung kvinde og en mystisk soldat. Et forsvundet maleri. En kærlighed, der ikke vil dø. 

I sommeren 1942, midt under 2. verdenskrig, ankommer den unge kvinde Anne Calloway til stillehavsøen Bora-Bora, hvor hun er udstationeret som militærsygeplejerske. Hun har ikke haft nogen skrupler overhovedet over at forlade sin forudsigelige – og lidt kedelige – forlovede derhjemme for i stedet at drage ud på sit livs eventyr. 

Da Anne ankommer til øen, bliver hun hurtigt tiltrukket af den mystiske soldat Westry. Kærligheden mellem dem slår gnister, og snart springer deres forhold ud i lige så fortryllende nuancer som hibiscusblomsterne på den tropiske stillehavsø. Parrets faste mødested er et hus på stranden, hvor de kan være i fred – lige indtil den dag, de bliver vidne til en grusom forbrydelse. 

Huset på stranden er en tidløs fortælling om uendelig lidenskab, om at tage nye chancer og at genopdage sit eget hjerte – at det kan gløde igen.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse


Forside
 

Forfatterfoto af Sarah Jio                                          
Foto: Brandon Ebel
 


 
Huset på stranden
Sarah Jio
Oversat af: Ulla Oxvig
1. udgave 2023
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712068310
Antal sider: 368
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 25-04-2023

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 436 g (1. oplag)

Kig i bogen

Forfatter

Sarah Jio

Sarah Jio

Sarah Jio, f. 1978, er en rigtig feel good-forfatter, der har skrevet over ti succesfulde romaner fulde af historie, mystik og romantik. Læs mere