Alle blomsterne i Paris

Alle blomsterne i Paris

To kvinder er adskilt af tiden men forbundet via tragiske livshistorier – og byen Paris.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

To kvinder er adskilt af tiden men forbundet via tragiske livshistorier – og byen Paris. Alle blomsterne i Paris er en forførende roman med to tidsspor til dig, der elsker romantik.

Caroline vågner på et hospital i Paris, men husker intet. Hun er forvirret over at få at vide, at hun i nogle år har ført en ensom tilværelse i en herskabelig lejlighed i Rue de Cler. Langsomt vender hendes hukommelse tilbage, og vage minder om en mand og et barn dukker frem af tågen. Hun forsøger at få styr på sit liv, men hun har en fornemmelse af at være i fare. Et spirende venskab med indehaveren af en café i nærheden af hendes lejlighed får dog ledt tankerne bort fra fortiden, og det samme gør et gammelt mysterium.

I det naziokkuperede Paris forsøger en ung, jødisk enke ved navn Céline at skabe en ny tilværelse for sig selv. Hun arbejder i sin fars blomsterbutik og håber at finde kærligheden på ny. Men da en tysk  officer får et godt øje til hende, bliver hun tvunget til at spille et farligt spil for at beskytte sine nærmeste, ikke mindst det menneske hun elsker allerhøjst: sin datter.

De to kvinders liv er forbundet på overraskende vis, og deres historie væver sig sammen til et forførende drama om menneskets styrke, en mors kærlighed og ikke mindst evnen til at tilgive.

Anmeldelser og omtale

Alle blomsterne i Paris er en virkelig, virkelig rørende fortælling. De to kvindeskæbner er tegnet så fint og troværdigt og flettes så overbevisende ind i hinanden. Jeg har været rigtig, rigtig godt underholdt af bogen.” – randiglensbo.dk

”… en bog der nærmest læser sig selv, og spændingen, romantikken og dramaet holder læseren fanget imellem siderne. En medrivende og hjerteskærende fortælling.” – bogblogger.dk

"Det er en hurtig læst, medrivende og spændende fortælling, der minder mig lidt om Sarahs nøgle." –  bogtanker.com

”Sådan en rørende fortælling … jeg var helt opslugt.” – Valdemarsro

Presse

Her kan du finde billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.


Forside
 

Forfatterfoto af Sarah Jio                                          
Foto: Brandon Ebel
 


 
Alle blomsterne i Paris
Sarah Jio
Oversat af: Lærke Pade
2. udgave 2020
Paperback
ISBN: 9788712061137
Antal sider: 400
Pris: 149,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 27-03-2020

Kig i bogen

Forfatter

Sarah Jio

Sarah Jio

Sarah Jio, f. 1978, er en rigtig feel good-forfatter, der har skrevet over ti succesfulde romaner fulde af historie, mystik og romantik. Læs mere


Lignende bøger