Husbåden i Seattle

Husbåden i Seattle

En personlig tragedie. En dyster hemmelighed. Et traume, der langsomt forløses.

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

En personlig tragedie. En dyster hemmelighed. Et traume, der langsomt forløses.

Ada Santorini er i starten af trediverne, hun bor i New York med sin lille familie og arbejder som rejseskribent på et velrenommeret magasin. Bedst som hendes karriere tager fart, indtræffer en frygtelig ulykke, der kaster hende ud i en dyb krise af sorg og selvbebrejdelse. 

I et forsøg på at komme tilbage på sporet beslutter Ada sig for at sige farvel til sit gamle liv. Hun sætter kursen mod Lake Union i Seattle, hvor hun lejer sig ind i en romantisk husbåd i nr. 7 på Boat Street – i håb om, at det flydende hjems blide gyngen kan dulme smerten fra den personlige tragedie, der drev hende væk fra storbyen. 

Ikke længe efter at Ada flytter ind, opdager hun en gammel kiste, som har tilhørt en tidligere beboer – en ung kvinde ved navn Penny Wentworth – og det viser sig snart, at Penny forsvandt sporløst i 1959. Ingen af naboerne vil fortælle Ada, hvad der egentlig skete dengang, men da hun selv begynder at grave i sagen, opdager hun en særlig forbindelse mellem Pennys mystiske fortid og hendes egen uvisse fremtid. 

Husbåden i Seattle er en gribende historie om nye begyndelser, kærlighedens pris og hjerteskærende hemmeligheder.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse


Forside
 

Forfatterfoto af Sarah Jio                                          
Foto: Brandon Ebel
 


 
Husbåden i Seattle
Sarah Jio
Oversat af: Ulla Oxvig
1. udgave 2024
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712068327
Antal sider: 384
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 05-01-2024

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 363 g (1. oplag)

Kig i bogen

Forfatter

Sarah Jio

Sarah Jio

Sarah Jio, f. 1978, er en rigtig feel good-forfatter, der har skrevet over ti succesfulde romaner fulde af historie, mystik og romantik. Læs mere