Bourbon

Bourbon

Bogen om amerikansk whiskey

UDKOMMER 22. NOVEMBER

Læs mere

Alt hvad du behøver at vide om Bourbon, Rye og de andre amerikanske whiskeytyper.

Amerikansk whiskey – og specielt Bourbon – har været inde i en fantastisk udvikling de seneste 5-6 år, og man taler ligefrem om et ”Bourbon boom”. Amerikansk whiskey ikke bare staves anderledes end den skotske fætter (whisky) – det smager også helt anderledes. Blødt, rundt og helt, helt vidunderligt.

Stort set det hele produceres i Kentucky og Tennessee. Den mest udbredte type er Bourbon, som udgør 75 % af alt, hvad der drikkes, men der er faktisk intet mindre end 36 officielle amerikanske whiskeytyper, brygget på rug, byg, hvede eller majs eller en blanding af det hele. Det kan drikkes rent, i cocktails, ved bålet, i lænestolen og kan lokke selv de mest bitre modstandere af skotsk whisky i fordærv.

Bourbon – Bogen om amerikansk whiskey fortæller hele historien og alt det, du behøver at vide om denne skønne drik. Som den legendariske amerikanske tv-vært Johnny Carson  har formuleret det: “Happiness is having a rare steak, a bottle of whiskey, and a dog to eat the rare steak.”

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse
KOMMER




 

Forside                                                                               




Forfatterfoto af Henrik Brandt
Foto: Privat
Bourbon - Bogen om amerikansk whiskey
Henrik Brandt
1. udgave 2019
Hardcover
ISBN: 9788712059264
Antal sider: 208
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 22-11-2019

Kig i bogen

Forfatter

Henrik Brandt

Henrik Brandt

Henrik Brandt, f. 1966, driver bloggen StraighWhiskey.dk og er indehaver af Nordens formodentlig største samling af amerikansk whiskey. Læs mere