Julens øl

Julens øl

Et hyggeligt hyldestskrift til begrebet juleøl.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

Julens øl er et hyggeligt hyldestskrift til begrebet juleøl eller julebryg, skrevet af Danmarks førende kender: Carsten Berthelsen.

Berthelsen fortæller om juleøllets historie, hvordan det blev og bliver brygget – og hvilken slags julemad de forskellige typer egner sig til, hvis de da ikke egner sig bedre til en stille stund i lænestolen.

Men bogen er også en julekalender: Undervejs i bogen præsenteres 24 forskellige juleøl, så der er én til hver dag, mens vi venter på, at det bliver juleaften.

Som ekstra julegave får man også ’Natholdets’ julekalender, som den udspillede sig på TV2 Zulu, da Berthelsen, Søren Rasted og Anders Breinholt smagte sig igennem en hel julemåneds ølgodter på en enkelt dag.

Og oven i det hele er der en håndfuld gode opskrifter på dejlig julemad med øl og til øl.

Glædelig jul!

Anmeldelser og omtale

”Denne fine, velskrevne og til tider vittige udgivelse er gennemillustreret med farvebilleder, og den er en glimrende forberedelse til en festlig decembermåned.” – bogpusheren.dk

”Denne fine, velskrevne og til tider vittige udgivelse er gennemillustreret med farvebilleder, og den er en glimrende forberedelse til en festlig december måned.” – Københavneravisen

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.


Pressemeddelelse

Forside

Forfatterfoto af Carsten Berthelsen
Foto: Henrik Freek Christensen

Julens øl
Carsten Berthelsen
1. udgave 2018
Hardback
ISBN: 9788712057840
Antal sider: 160 sider
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 13-09-2018

Kig i bogen

Forfatter

Carsten Berthelsen

Carsten Berthelsen

Carsten Berthelsen er ølentusiast ud over det sædvanlige. Læs mere

Lignende bog