Hundrede børn

Hundrede børn

UDKOMMER 26. APRIL

Læs mere

Året er 2003. Karl og hans venner Theo, Hüseyin, Anna og Isa går i sjette klasse på en sangskole hvor regler og rum langsomt er ved at gå i opløsning. Vi følger dem til aftenprøver med drengekoret, hos øre-næse-halslægen, og når de mødes og spiser slik på skolens toiletter i frikvartererne, langt fra gårdvagter og de voksnes verden. De leger S, P eller K, tegner hemmelige kort over skolen, opfinder klamme desserter og forsøger ikke at forvente for meget af deres forældre. En dag begynder skolebygningen at hælde, forviste brummerdrenge føres tilbage til koret, og englestøv daler ned fra himlen. Noget er ved at forvandles eller gå under. 

Hundrede børn er en musikalsk romanfantasi om lydighed, oprør og børneliv. Om at være ensom blandt mange men aldrig helt alene. Om genfærd og disciplin, samklang og overtoner og om at finde hinanden og sig selv i nye og besværlige fællesskaber.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

PressemeddelelseForside
 

Forfatterfoto af Fine Gråbøl                                                  
Foto: Eliyah Mesayer

Hundrede børn
Fine Gråbøl
1. udgave 2024
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712075929
Antal sider: 160
Pris: 229,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 26-04-2024

Kig i bogen

Forfatter

Fine Gråbøl

Fine Gråbøl

Fine Gråbøl er født i 1992 og debuterede i 2021 med Ungeenheden, som hun modtog Bogforums Debutantpris for. Romanen udkommer i 2024 i fem lande, bl.a. USA og Tyskland. Med skriftkollektivet BMS har hun udgivet digtsamlingen Knoglemarv lavendel i 2018. Læs mere