Ned fra himlen

Ned fra himlen

UDKOMMER 16. AUGUST

Læs mere

Ned fra himlen er en fortælling om en ung mor på flugt og en stor roman om Velfærdsdanmark. 

Maria har impulsivt forladt sit liv og sin datters far. Med den lille Sonja indlogerer hun sig midlertidigt hos sin moster Janne, der driver en rideskole for socialt udsatte børn i Brøndby Strand. 

Oppe i højhusene bor Marias mor med sin hund, Skat. Vibeke elsker sin plads i himlen og udsigten over Køge Bugt, men nu skal hendes hjem rives ned. Højhusene, der i sin tid blev anlagt for at give arbejderne lys og frisk luft, har vist sig at være fulde af kemisk gift. 

Maria har for længst afbrudt kontakten til sin mor, som har et alkoholmisbrug. Nu hvor Maria selv har fået et barn, opstår der, mens nedrivningsarbejderne rykker ind, alligevel en skrøbelig ny samhørighed. 

Men der er noget, som spreder sig fra højhusene, blandt dyr og mennesker og videre ud på havet. Et filmhold begynder at følge beboerne i betonen. Maria må modvilligt række ud til Sonjas far, der kommer fra en ressourcestærk familie. Og så kommer der besøg fra kommunen. 

Ned fra himlen er en roman om alt det, vi arver fra tidligere generationer, om ophobede giftstoffer og om de fortællinger, vi bærer med os. Ikoniske bygninger, der styrter i grus, forbindelser, vi ikke kan flygte fra.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

PressemeddelelseForside
 

Forfatterfoto af Liv Duvå                                                  
Foto: Lærke Posselt

Ned fra himlen
Liv Duvå
1. udgave 2024
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712071792
Antal sider: 400
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 16-08-2024

Kig i bogen

Forfatter

Liv Duvå

Liv Duvå

Liv Duvå (f. 1987) er en prisbelønnet dansk forfatter. Læs mere