Aktiehandel og aktieanalyse

Aktiehandel og aktieanalyse

få mest muligt ud af dine investeringer

Den længe ventede 3. reviderede udgave

Pris: 369,00 kr.
Køb
Læs mere

Denne bog giver dig en nyudviklet, helt unik praktisk handelsmanual til, hvordan du kan opnå endnu bedre profit på dine aktiehandler. Med afsæt i teknisk trendanalyse og flere praktiske værktøjer guider bogens forfatter dig til, hvordan du kan identificere de konkrete muligheder for køb og salg.

Alle drømmer om den store aktiegevinst, men hvis du vil opnå succes med din aktiehandel, skal du måske ændre din forståelse af, hvad det vil sige at investere. For et er at analysere, noget andet er at handle! Og kunsten at blive profitabel som trader består netop i at kunne placere den rigtige handel på det rigtige tidspunkt og med det rigtige tabsstop. Det handler om at styre risikoen for tab – så kommer gevinsten af sig selv!

Om forfatteren

Peter Arendt er professionel trader og ejer af virksomheden minAGRO, der uddanner og rådgiver private og professionelle investorer om handel med aktier, valuta og råvarer. Han har erhvervet sin viden om teknisk analyse ved professionelt at handle på børser verden over siden år 2000. Han skriver en daglig markedskommentar i avisen Effektivt Landbrug og er desuden en efterspurgt kommentator og foredragsholder.

Aktiehandel og aktieanalyse - få mest muligt ud af dine investeringer
Peter Arendt
3. udgave 2019
Hardback
ISBN: 9788713050956
Antal sider: 190 sider
Pris: 369,00 kr.
Udgiver: Gjellerup
Udgivelsesdato: 25-03-2019