Enerettighederne

Enerettighederne

Dansk immaterialret I

Enerettighederne er første bind i firebindsværket Dansk Immaterialret, som udgives i samarbejde mellem Gads Forlag og DIFI.

Særpris: 479,00 kr.
Pris: 799,00 kr.
Køb
Læs mere

Alle, der beskæftiger sig med immaterialretlige forhold i teori og praksis, er opmærksomme på, at eneretten er væsentlig – uanset om der tale om beskyttelse af kunst, litteratur, videnskab, teknik eller forretningskendetegn. Bogen indeholder en bred fremstilling af en række centrale spørgsmål, som opstår, når omfanget af eneretten skal fastlægges og forstås.

Bogen er første bind i firebindsværket Dansk Immaterialret, som udgives i samarbejde mellem Gads Forlag og DIFI (Dansk Institut For Immaterialretsuddannelse). De øvrige bind er:

BIND II         SANKTIONER OG HÅNDHÆVELSE
BIND III        IMMATERIALRETLIGE AFTALEFORHOLD
BIND IV        IMMATERIALRETLIG CROSSOVER

I bogen gives en grundlæggende introduktion til de enkelte immaterialrettigheder. Retsbeskyttelsen af disse er typisk lovbestemt og udmøntet i en række eneretslove. Fremstillingen præsenterer de forskellige emner, der er omfattet af immaterialrettens univers, dog med særlig fokus på ophavsretsloven, varemærkeloven og patentloven.     

Bogen anvendes som pensum på DIFI’s kurser og er målrettet praktikere. Den henvender sig til alle med interesse for immaterialretten og er velegnet som håndbog for dem, der arbejder med immaterialretlige problemstillinger.

Bogens forfattere er alle professionelle rådgivere og forskere med mange års erfaring med immaterialretlige sager. De har hver især bidraget med kapitler inden for deres specialområder.

Om redaktørerne

Bjørn von Ryberg er managing partner i ABSALON advokat-A/S – en law boutique med 100 % fokus på immaterialret og immaterialretlige kontraktforhold, cand.jur. fra Københavns Universitet 1983, advokat 1988, møderet for Højesteret 2008.

Christian Kragelund er partner i Horten Advokatpartnerselskab og leder af afdelingen for Immaterialret og Teknologi, cand.jur. fra Århus Universitet 1994; advokat 2010, E*MBA fra SIMI 2010. Christian er desuden European Trademark Attorney og har bestået de danske patentagenters eksamen.

Martin Lavesen er advokat og managing partner i DLA Piper Advokatpartnerselskab, cand.jur. fra Københavns Universitet 1994, advokat 1997, HD(O) fra CBS 2006, møderet for Højesteret 2007.

Enerettighederne - Dansk immaterialret I
Anette Moll Berg, Bjørn von Ryberg, Christian Frydenlund, Christian Kragelund, Jens Jakob Bugge, Maria Fredenslund, Martin Kyst, Martin Lavesen, Peter Schønning, Rasmus Korsgaard, Søren Danelund Reipurth & Torsten Bjørn Larsen
Redigeret af: Bjørn von Ryberg, Christian Kragelund & Martin Lavesen
1. udgave 2019
Hardback
ISBN: 9788713050451
Antal sider: 740
Pris: 479,00 kr.
Udgiver: Gjellerup
Udgivelsesdato: 28-06-2019