Thieves' Gambit 1

Thieves' Gambit 1

Verdens bedste tyve mødes i et råt udvælgelsesspil, hvor indsatsen er alt for høj.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

Verdens bedste tyve mødes i et råt udvælgelsesspil, hvor indsatsen er alt for høj.

Syttenårige Ross er vokset op i en familie af snu og intelligente mestertyve og lever et liv i luksus. Hun er egentlig på vej ud af ”branchen”, da hendes mor bliver kidnappet. Ross øjner chancen for at redde moren ved at melde sig til den farlige internationale konkurrence for lovende mestertyve Thieves' Gambit, hvor hovedpræmien er at få ét ønske opfyldt.

Ross er oppe mod de bedste, deriblandt hendes ærkefjende og en virkelig sød fyr, som flirter med hende. Hvem af dem gemmer på en livsfarlig hemmelighed? Hvem kan hun stole på, og hvem er hun nødt til at bedrage?

Første bind i en virkelig spændende, actionfyldt thriller i to bind.

The most highly-anticipated YA launch of the year from Kayvion Lewis and soon to be a major movie, are you ready to join the Thieves' Gambit?
Goodreads

Kayvion Lewis er en ung amerikansk YA-forfatter, født på Bahamas, bosat i New York. Hun har tidligere arbejdet som formidler til børn og unge i biblioteksverdenen og har derfor et indgående kendskab til målgruppen.

Lektørudtalelse, DBC

Thieves' Gambit 1

Vurdering:
Virkelig velskrevet og super spændende roman. Sproget er flydende og ungdommeligt. Karaktererne helstøbte og plottet godt skruet sammen. Spændingskurven er høj og handlingen kører i i et hæsblæsende tempo, der fanger læseren helt ind i historien.

Skrevet af Mette Balle Christensen

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse.Pressemeddelelse                                                                             


Thieves' Gambit 1
Kayvion Lewis
Oversat af: Randi Bjerre Høfring
1. udgave 2023
Softcover
Aldersgruppe: 13+
ISBN: 9788762742222
Antal sider: 400
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 02-10-2023