Alt hvad jeg husker

Alt hvad jeg husker

Alt hvad jeg husker er et psykologisk drama, hvor sandheden hele tiden viser sig fra nye vinkler.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere
JEG KAN HUSKE DEN PULSERENDE RYTME I JORDEN OG DINE LØBENDE SKRIDT OG DIN HÅND, DER GLED UD AF MIN. JEG HUSKER, DA DU SPRANG. DET HUSKER JEG.

Alt hvad jeg husker er et psykologisk drama, hvor sandheden hele tiden viser sig fra nye vinkler. Freja har mistet sin bedste veninde Malou. Hun er sprunget ud foran et tog.

Mens politiet efterforsker dødsfaldet, vender Freja tilbage til hverdagen, hvor alle undrer sig over, hvorfor Malou tog sit eget liv. Som det eneste vidne får Freja mange spørgsmål, der tvinger hende til at huske den nat, hvor Malou døde. Og deres venskab i tiden op til.

Jo mere hun husker, des mere bliver hun i tvivl om, hvor godt hun egentlig kendte sin veninde. Og i takt med, at politiet graver dybere, er der flere og flere ting, der ikke passer sammen.

Hvad skete der med Malou på skinnerne?

Anmeldelser og omtale

 "Velskrevet, vedkommende, spændende og rørende. ... En rigtig fin og spændende ungdomsroman, som også sagtens kan læses af voksne." – Bogblogger.dk

 "Særdeles velskrevet ... Det er en skarp, autentisk og trist historie, og jeg kan på det varmeste anbefale den." – Litteraterne.dk

Lektørudtalelse, DBC

Alt hvad jeg husker 

Vurdering:
Velskrevet, troværdig og intens bog, der med en konstant sitrende undertone skaber en foruroligende stemning bogen igennem, som gør læseoplevelsen spændende og medrivende. Vellykket ungdomsbog med et godt plot og et overraskende tvist til sidst.

Skrevet af Marion Tirsgaard 

Undervisningsmateriale

Alt hvad jeg husker

Michala Elks ungdomsthriller Alt hvad jeg husker er et oplagt hovedværk til danskundervisningen i 8.-10. klasse.

Pædagogisk konsulent Jan Frydensberg har udarbejdet undervisningsmaterialet, der indeholder en introduktion til læreren og kreative opgaver til før, under og efter læsning.

Download undervisningsmaterialet her

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse.Pressemeddelelse                                                                             


Alt hvad jeg husker
Michala Elk
1. udgave 2023
Softcover
Aldersgruppe: 13+
ISBN: 9788762742482
Antal sider: 270
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 29-09-2023

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 420 g (1. oplag)

Forfatter

Michala Elk

Michala Elk

Michala Elk (f. 1991) er uddannet fra Manuskriptskolen for Børnefiktion i 2023. Hun er draget af at fortælle de historier, der får liv i mødet mellem mørke, håb og hverdagsmagi. ALT HVAD JEG HUSKER er hendes tredje roman. Læs mere