Spis dig gravid

Spis dig gravid

Årsagerne til barnløshed kan være mange, men én af de hyppigste er noget så simpelt som den kost, vi spiser. Kort sagt: en fertil livsstil kan i mange tilfælde gøre sit til at øge sandsynligheden for succes, når man gerne vil blive gravid.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

Årsagerne til barnløshed kan være mange, men én af de hyppigste er noget så simpelt som den kost, vi spiser.

Både diætist Charlotte Hartvig og gynækolog Bjarne Stigsby har hver dag kvinder i konsultationen, som næsten har opgivet drømmen om at blive mor. Men mange af dem kan hjælpes med en kost, der påvirker blodsukkeret minimalt.

I en virkelighed, hvor et stigende antal danskere ikke kan få børn, sætter Spis dig gravid fokus på kostens betydning for fertiliteten og henvender sig til alle, der gerne vil være forældre.

Bogen indeholder både opskrifter, kostplaner, kontante råd og en vigtig indsigt i, hvorfor rigtig mad kan være lige så vigtig som sex på det rigtige tidspunkt.
Anmeldelser og omtale

”Forfatterne går til sagen på en videnskabelig, men lettilgængelig måde… Bogen er virkelig indbydende med et lækkert design, og farver på siderne, der gør det nemt at finde det man leder efter.” – Kimen

”Alt i alt en vigtig indsigt i, hvorfor mad kan være lige så vigtig som sex på det rigtige tidspunkt.” – kort&godt

Spis dig gravid
Bjarne Stigsby & Charlotte Hartvig
2. udgave 2014
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712050247
Antal sider: 176
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 21-03-2014

Forfattere

Bjarne Stigsby

Bjarne Stigsby

Bjarne Stigsby er gynækolog og har gennem 11 år arbejdet på gynækologiske afdelinger på bl.a. Herlev, Gentofte, Glostrup og Roskilde. Læs mere

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig har flere års erfaring som klinisk diætist på bl.a. Rigshospitalet. Læs mere