Detaljerne

Detaljerne

VINDER AF AUGUSTPRISEN 2022

UDKOMMER 19. JANUAR

Læs mere

En kvinde ligger i sengen med feber, da en håndfuld mennesker fra hendes fortid pludselig står krystalklart frem for hende. En ekskæreste som nu er en berømt tv-vært, en veninde der forsvandt sporløst fra den ene dag til den anden, et kærlighedsforhold uden nogen fremtid. I feberens spændte tilstand tænker hun tilbage på alle de møder og tilfældigheder, der udgør et liv. 

Detaljerne er en roman i fire distinkte dele, der bevæger sig fra 1990’ernes Stockholm til København og Irland. Det er en på én gang vemodig og livsbekræftende roman om en tabt tid og om håb for fremtiden. Hvad er den perfekte nytårskjole på den store aften for årtusindskiftet? Kan en elsket person virkelig forsvinde? Og hvad skete der egentlig med alle de flygtige relationer, der dengang betød alt? 

“Jeg læste Detaljerne i ét sug, og alle som har en ven, de savner, bør gøre det samme. Detaljerne er en perle – det er de forsvundne og glemte venskabers bog.”
THOMAS KORSGAARD

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     

  Pressemeddelelse
KOMMER

Forside  Forfatterfoto af Ia Genberg                                                             
Foto: Sara Mac Key     
Detaljerne - VINDER AF AUGUSTPRISEN 2022
Ia Genberg
Oversat af: Andrea Fehlauer
1. udgave 2023
Hardcover m. smudsomslag
ISBN: 9788712069669
Antal sider: 156
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 19-01-2023

Kig i bogen

Forfatter

Ia Genberg

Ia Genberg

Ia Genberg (f. 1967) er en svensk forfatter. Hun er oprindelig uddannet journalist og debuterede som skønlitterær forfatter i 2013. Læs mere