Døden på stranden

Døden på stranden

En North Devon-krimi

UDKOMMER 24. OKTOBER

Læs mere

Leder du efter en ny krimiserie? Er du fan af Elly Griffiths og Robert Galbraith? Så er der godt nyt!

Døden på stranden er første bind i en ny serie af Ann Cleeves, som er kvinden bag den populære tv-serie Vera. Som altid inddrager Cleeves på mesterlig vis de smukke omgivelser og lader dem danne baggrund for en atmosfærefyldt og overraskende krimiintrige.

Kriminalbetjent Matthew Venn har netop deltaget i sin fars begravelse efter ikke at have haft kontakt med ham i mange år. Da Matthew forlod det strengt religiøse miljø, han voksede op i, vendte hans familie ham nemlig ryggen.

Men nu, foran kirken, modtager han et opkald fra en kollega. Der er fundet et lig af en mand på stranden i nærheden. Manden er blevet stukket ned med en kniv. Ingen ved, hvem han er. Hans eneste kendetegn er en tatovering af en albatros.

Sagen fører Matthew direkte tilbage til det miljø, han troede, han havde lagt bag sig, og mens hans fortid kolliderer med nutiden, afdækker han en række dødbringende hemmeligheder i det lille, sammentømrede samfund.

Døden på stranden er klassisk britisk krimi, når den er allerbedst.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse
KOMMER

Forside
 

Forfatterfoto af Ann Cleeves        
Foto: Micha Theiner
 


 
Døden på stranden - En North Devon-krimi
Ann Cleeves
1. udgave 2019
Softcover m. klapper
ISBN: 9788712059226
Antal sider: 360
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 24-10-2019

Kig i bogen

Forfatter

Ann Cleeves

Ann Cleeves

Ann Cleeves, f. 1954, bor i Northumberland i det nordøstlige England. Hun begyndte at skrive, da hendes mand, som er ornitolog, arbejdede som tilsynsfører på en i øvrigt ubeboet ø. Læs mere