Måske uskyldig

Måske uskyldig

UDKOMMER 18. JUNI

Læs mere

Bestsellerforfatteren Alafair Burke har skrevet en krimi fuld af newyorker-stemning, stærke kvinder og en snedig mordgåde.

Olivia er en af New Yorks bedste forsvarsadvokater. Hun opdager, at hendes ekskæreste, bestsellerforfatteren Jack, er anklaget for tredobbelt mord. Men Olivia er overbevist om, at han er uskyldig. Spørgsmålet er, hvem der har lagt en fælde for ham – og hvorfor. Olivia beslutter sig for at forsvare Jack. For mange år siden knuste hun nemlig hans hjerte, og nu håber hun at kunne gøre det godt igen. For selvfølgelig har han ikke myrdet nogen. Eller har han?

Alafair Burke skriver ægte newyorker-krimier og har adskillige gange toppet de amerikanske bestsellerlister. Hendes krimier kredser altid om stærke kvinder og udspiller sig midt i Manhattans kaos og charme. Måske uskyldig er en krimi til fans af tv-serier som Suits og The Good Wife og af krimiforfattere som Liza Marklund og Karin Slaughter.

"Man bliver totalt afhængig af at læse videre." – Karin Slaughter

"Et plotgeni." – "O", The Oprah magazine

"Et kæmpe talent." – Harlan Coben

"En veldrejet krimi til tiden." – Politiken om Bag facaden

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.Pressemeddelelse
KOMMER


Forside
 

Forfatterfoto af Alafair Burke     
Foto: Nina Subin                                                          
 


 
Måske uskyldig
Alafair Burke
Oversat af: Brian Christensen
1. udgave 2020
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712060345
Antal sider: 304
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 18-06-2020

Kig i bogen

Forfatter

Alafair Burke

Alafair Burke

Alafair Burke er født i Florida, USA. Hun mener selv, at hendes livslange fascination af forbrydelser bunder i, at en seriemorder hærgede i det område, hun voksede op i. Læs mere

Lignende bog