Den nat hun forsvandt

Den nat hun forsvandt

I denne psykologiske spændingsroman begynder en mor at nære et spinkelt håb om at finde frem til sandheden om sin datters forsvinden, da nye spor i sagen pludselig dukker op til overfladen.

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

HVAD SKETE DER EGENTLIG I SKOVEN DEN NAT?

I denne psykologiske spændingsroman begynder en mor at nære et spinkelt håb om at finde frem til sandheden om sin datters forsvinden, da nye spor i sagen pludselig dukker op til overfladen. Lisa Jewell, en af Storbritanniens mest populære forfattere, er tilbage i topform med en thriller, der både bevæger og får pulsen til at stige.

En smuk sommernat forsvinder 19-årige Tallulah og hendes kæreste sporløst efter en bytur.
Hjemme venter Tallulahs mor, Kim, forgæves på livstegn fra sin datter. Da hun endnu ikke har hørt fra Tallulah dagen efter, opsøger hun desperat hendes venner. Det viser sig, at det unge kærestepar sidst blev set til en fest på en stor, gammel landejendom ude i skoven. De lokale kalder huset for Dark Place. 
To år senere er mysteriet om det unge pars forsvinden endnu uopklaret. Men da en krimiforfatter flytter til byen og gør et bemærkelsesværdigt fund i sin baghave, dukker nye spor op til overfladen. Kan Tallulah stadig være i live?

”Umådeligt gribende historie med rigt tegnede og meget overbevisende karakterer. En førsteklasses spændingsroman med hjerte.” – LUCY FOLEY

Den nat hun forsvandt er Lisa Jewells bedste spændingsroman.” – HARLAN COBEN

”Lisa Jewell holder spændingen lige til sidste side.” – THE TIMES

Anmeldelser og omtale

 ”Lisa Jewell er dronningen af domestic noir … Den nat hun forsvandt er en ferm spændingsroman.” – Politiken

 – Jyllands-Posten

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
  Pressemeddelelse


Forside  Forfatterfoto af Lisa Jewell
Foto: Andrew Whitton                                                       
Den nat hun forsvandt
Lisa Jewell
Oversat af: Lisbet Kjær Johansen
1. udgave 2022
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712068846
Antal sider: 448
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 03-06-2022

Kig i bogen

Forfatter

Lisa Jewell

Lisa Jewell

Lisa Jewell (f. 1968) er en engelsk bestsellerforfatter, som skriver psykologiske spændingsromaner med dybde og nærvær. Hendes bøger udkommer i over 25 lande, og hun har solgt millioner af bøger på verdensplan. Læs mere