Mord efter bogen

Mord efter bogen

En Vera Stanhope-krimi

En mordsag viser sig at trække tråde helt hjem til kriminalkommissær Vera Stanhopes egen hoveddør, og hendes professionelle tilgang bliver sat på prøve.

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

En mordsag viser sig at trække tråde helt hjem til kriminalkommissær Vera Stanhopes egen hoveddør, og hendes professionelle tilgang bliver sat på prøve. 

Det er ikke så ligetil at komme ind på livet af den bryske kriminalkommissær Vera Stanhope, men hendes naboer, Jack og Joanna, er alligevel blevet en slags venner, godt hjulpet på vej af vin og samtaler sent på aftenen. Da Joanna forsvinder og senere viser sig at være involveret i en mordsag, bliver det kompliceret for Vera. 

En dag dukker Joanna op på et retreat for forfattere, snart finder man også et lig, og da Joanna befinder sig på gerningsstedet med en kniv i hånden, bliver hun straks mistænkt. Selvom Vera godt er klar over, at hun har et tæt forhold til den mistænkte, har hun svært ved at overdrage sagen til andre. 

Vera er typen, der aldrig har fulgt de skrevne regler, og denne sag er simpelthen for fristende, men hun må balancere sine egne følelser og motiver med en professionel tilgang til efterforskningen for at finde morderen. En morder, der lader sig inspirere af forfatternes egne fortællinger … 

“Et subtilt og komplekst mysterium ... Den elskelige Vera og hendes karakteristiske syn på verden får denne serie til at skille sig ud.” PUBLISHERS WEEKLY

Presse

Her kan du finde billedmateriale og pressemeddelelse. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse

Forside
 

Forfatterfoto af Ann Cleeves        
Foto: David Hirst
 


 
Mord efter bogen - En Vera Stanhope-krimi
Ann Cleeves
Oversat af: Line Beck Rasmussen
1. udgave 2024
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712068525
Antal sider: 304
Pris: 269,95 kr.
Serie: En Vera Stanhope-krimi
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 15-05-2024

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 332 g (1. oplag)

Kig i bogen

Forfatter

Ann Cleeves

Ann Cleeves

Ann Cleeves (f. 1954) er en af Englands mest anerkendte og elskede krimiforfattere. Læs mere

Lignende bøger