Rivalen

Rivalen

UDKOMMER 19. AUGUST

Læs mere

En medrivende thriller om mødre og døtre, løgne og ambitioner. Et internationalt hit skrevet i fællesskab af fire topsælgende krimiforfattere.

Hvor langt ville du gå for at beskytte din datter?

Carolyn, Bronnie, Elise og Kendall har én ting til fælles: Deres teenagedøtre er bedste veninder på Orla Flynn Academy, en prestigefuld og konkurrencepræget dramaskole i London. En dag starter en ny pige på skolen, og en række mystiske hændelser begynder at følge i hendes kølvand. Står den nye pige bag, eller kan det være en af de fire veninder? Da et mordforsøg finder sted, og sagen tager en dødbringende drejning, peger alting på den nye pige. Men hun har et alibi, og hvem er så den skyldige? Pigernes mødre er i oprør og vil gøre alt for at finde frem til sandheden og beskytte deres døtre. Men er de også parat til at risikere, at deres egne hemmeligheder kan blive afsløret?

”De fire forfattere lykkes suverænt, og de har helt sikkert haft en fest med at skrive bogen.” – The Guardian

Om bogens forfattere

De fire bestsellerforfattere B.A. Paris, Clare Mackintosh, Holly Brown og Sophie Hannah er alle kendt for deres evne til at skabe spænding i særklasse, og med Rivalen er de gået sammen om at skrive et internationalt thrillerhit.

B.A. Paris og Clare Mackintosh har begge udgivet tre spændingsromaner på dansk, mens Holly Brown og Sophie Hannah udkommer med Rivalen på dansk for første gang.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse                                                                                                       
Forside
 
 


 
Rivalen
B.A. Paris, Clare Mackintosh, Holly Brown & Sophie Hannah
Oversat af: Brian Christensen
1. udgave 2020
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712060208
Antal sider: 359
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 19-08-2020

Kig i bogen