Det som hjertet husker

Det som hjertet husker

UDKOMMER 8. NOVEMBER

Læs mere

Glæd dig til tredje og sidste bind i Jan-Philipp Sendkers smukke og hjerteskærende Burma-trilogi om modgang, ukuelighed og en kærlighed, der er stærkere end alt andet.

Ko Bo Bo er 12 år og bor hos sin onkel U Ba i den smukke by Kalaw i Burma. Bo Bo er en speciel dreng. Han holder sig helst for sig selv – og han har en usædvanlig evne: Han kan aflæse andre menneskers følelser i deres øjne.

Hans far besøger ham kun en gang om året, og hans mor er blot et fjernt minde. Men en dag fortæller U Ba ham historien om hans forældre: To mennesker, der elsker hinanden, men hvis kærlighed er truet af politiske begivenheder – og ikke mindst af hans mors sygdom, som er omgærdet af mystik. Bo Bo beslutter sig for at drage ud for at finde sine forældre. Han er overbevist om, at han kan gøre sin mor rask.

Sendker skriver i sin vanlige fængslende stil og vil uden tvivl begejstre de mange læsere, der har ventet med længsel på det sidste bind i den populære bestseller-serie.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse
KOMMER

Forside
 

Forfatterfoto af Jan-Philipp Sendker     
Foto: Sigrid Rothe  
 


 
Det som hjertet husker
Jan-Philipp Sendker
1. udgave 2019
Softcover m. klapper
ISBN: 9788712059332
Antal sider: 352
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 08-11-2019

Kig i bogen

Forfatter

Jan-Philipp  Sendker

Jan-Philipp Sendker

Jan-Philipp Sendker, f. 1960, bor i dag med sin familie i Berlin. Læs mere


Lignende bøger