Spis dig i balance

Spis dig i balance

Ny revideret udgave fra 2015

Hver femte danske kvinde er i hormonel ubalance. Mange ved ikke engang, at de er det … de kan blot konstatere, at vægten driller, fedtet samler sig på maven, humøret svinger, menstruationerne er uregelmæssige eller huden uren.

Læs mere

Men hjælpen er nær! Det er nemlig muligt at spise sig i balance igen, så man taber sig, menstruationerne bliver regelmæssige, humøret stiger, og energien vender tilbage. Spis dig i balance er den første håndbog af sin art til et overset, men udbredt problem: PCO (PolyCystiske Ovarier), som 1 ud af 5 kvinder døjer med. Mange af kvinderne opdager først, de har det, når de søger lægehjælp, fordi de ikke kan blive gravide.

Bogen er spækket med praktiske tips til hverdagen: Hvilke madvarer, man skal gå efter i supermarkedet, hvordan man sammensætter sin kost, og hvad man kan spise, når man er i byen, til fest eller på ferie. Indkøbslister, kostplaner og mere end 100 delikate opskrifter gør det nemt og overskueligt at leve PCO-venligt – uden at gå glip af alt det sjove. Bogen er også velegnet til alle, der har læst Spis dig gravid og er på udkig efter flere madopskrifter. 

2. udgave fra 2015 er revideret og ajourført, så bogen f.eks. har alle de nyeste sukkerfri produkter med, ligesom de ernæringsmæssige anbefalinger er gennemgået og opdateret.

Forfatterne Majbritt L. Engell og ida Lysdahl Fahrenholtz har som kostvejledere hjulpet utallige kvinder i alle aldre til at genvinde hormonbalancen. Deres viden og erfaring vil nu hjælpe endnu flere med at få styr på vægten - og gøre drømmen om et barn mulig.

Se forfatterne i Lorry Lounge

Anmeldelser og omtale

"Bogen bliver uden tvivl en ny bibel inden for PCOkredse. Vel egentlig den første bog der henvender sig 100% til alle PCOpiger. Altså ikke kun dem der er eller vil være gravide. Den er fuldstændig målrettet til kvinder med PCO og det gør bogen unik." - pcoliv.dk

"Samlet set er Spis dig i balance en overskuelig bog, der er let at læse, og som giver læseren gode råd, der gør det overkommeligt at efterleve bogens kostprincipper. Efter to dage slap jeg selv af med en voldsomt irriterende hovedpine. Opskrifterne er let tilgængelige, hurtige, forholdsvis enkle og derfor også lette at lege med og gøre til sine egne. (...) bogen er gennemført og fra forfatternes side bevidner bogen om en stabil erfaring indenfor området, som gør det trygt og realiserbart at følge rådene. En fin pink overraskelse af en ”damebog”, som jeg kan medgive mine varmeste anbefalinger." - bogblogger.dk

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering

PressemeddelelseForside


Forfatterportræt

Foto: Claus Boesen
Billede af bogen

Spis dig i balance - Ny revideret udgave fra 2015
Ida Lysdahl Fahrenholtz & Majbritt L. Engell
2. udgave 2015
ISBN: 9788712051268
Antal sider: 160 sider
Pris: 249,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 27-02-2015

Kig i bogen

Cookies er nødvendige for at kunne vise PDF'en. Accepter marketing-cookies for at se videon.

Forfattere

Ida Lysdahl Fahrenholtz

Læs mere

Majbritt L. Engell

Majbritt L. Engell

Majbritt L. Engell er Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og Master i Fitness og træning. Læs mere

Lignende bøger