Må jeg hjælpe dig?

Må jeg hjælpe dig?

FÅS KUN SOM E-BOG

En vigtig brugsbog til alle depressive og deres pårørende, skrevet af en af Danmarks førende psykiatere på området.

Læs mere

Denne bog er skrevet til dig, der på en eller anden måde sidder fast, hvad enten det er i stress, krise eller depression. Måske er du bange for, om du har en depression; måske er du på vej op igen efter en sygemelding. Uanset hvordan du har det, eller hvad der er sket, er der hjælp at hente.

Måske har du tænkt over, hvad du selv kan gøre for at få det bedre – men ikke orket at tænke tanken til ende. Alle de velmenende råd om mad, motion, søvn og tankemønstre preller af på dig … for hvordan skulle man dyrke motion, når man ikke engang kan rejse sig fra sofaen? 

Men du kan rejse dig igen. Tre ord er vigtige her: Medicin, kærlighed og mindfulness. Medicin, fordi det kan være nødvendigt. Kærlighed, fordi det er nødvendigt. Og mindfulness, fordi det kan lære dig at tage imod livet igen. Yoga og meditation kan hjælpe dig med at komme i kontakt med krop og sind – en kontakt, der kan være slukket, når man sidder fast. 

Det er muligt at se og forstå, hvad der trækker dig ned – og samtidig skabe sunde vaner i sindet, der kan bringe glæde, lethed og balance tilbage i dit liv. Der er nu forskningsmæssigt belæg for, at mentalt helbred kan trænes helt i lighed med fysisk helbred. Denne bog fortæller hvordan. 

Anmeldelser og omtale

"Bogen er velskrevet, velovervejet og letlæselig - forfatteren har ikke brugt en masse faglige udtryk som der kan være svære at forstå - tak for det. Det gør nemlig at alle kan være med." – livetidukkehuset.blogspot.dk

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.  


Pressemeddelelse
Forside

Billede af bogen

Forfatterfoto af Lone Overby Fjorback  
Foto: Mew
Må jeg hjælpe dig? - FÅS KUN SOM E-BOG
Lone Overby Fjorback
1. udgave 2015
ISBN: 9788712050049
Antal sider: 219 sider
Pris: 0,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 18-03-2015

Kig i bogen

  

Forfatter

Lone Overby Fjorback

Lone Overby Fjorback

f. 1967, uddannet psykiater, ph.d. og forsker i mindfulness. Læs mere