Mit liv som mundlam

Mit liv som mundlam

FÅS KUN SOM E-BOG

Dette er en selvhjælpsbog til folk, der ikke gider selvhjælpsbøger. Og til dem, der gerne vil have et godt grin, selvom der ikke er noget at grine af.

- Oestrogen.dk
Læs mere

"Er du virkelig så billig, eller ser du bare sådan ud?"

"Du er jo ikke rund, du er uformelig!" 

Hvem har ikke prøvet at ligge vågen den halve nat og tænker på det, man SKULLE have svaret? Mit liv som mundlam er til alle os, der har prøvet at modtage verbale støvletramp uden at kunne tage til genmæle. Til alle os, der kender den fornemmelse, man har bagefter – og som er ved at være trætte af at rende rundt med fodaftryk i ansigtet efter at være blevet trampet på.

Her er bogen, som kan hjælpe dig til at blive lidt bedre til at kende – og sætte! – dine egne grænser. Skrevet af en, som ikke havde en anelse – men som undervejs har fået kvalificerede tips og professionelle råd fra dem, der kan.

Forfatteren Maise Njor øser endnu engang af egne oplevelser på sin sædvanlige humoristiske facon – og med hende i spidsen som selvudnævnt underhund bliver læseren ikke bare klogere, men samtidig også godt underholdt.

Journalist Trine Gregorius, de radikales Margrethe Vestager og skuespiller og instruktør Hella Joof er nogle af dem, som giver gode råd og fortæller om, hvordan de personligt har tacklet angreb og grænseoverskridelser. Men Maise Njor har også rådført sig med eksperter – bl.a. en psykoterapeut og en familiecoach, der fortæller om, hvorfor det med grænsesætning falder nogen så svært, og hvordan man kan blive bedre til det.

Dette er en selvhjælpsbog til folk, der ikke gider selvhjælpsbøger. Og til dem, der gerne vil have et godt grin, selv om der ikke altid er noget at grine af.

Anmeldelser og omtale

 "Mit liv som mundlam er en underholdende bog, der fik mig til at grine højt flere gange. Maise Njor formår at få mange aspekter omkring et stort emne med i en bog på under 200 sider. Den sætter tanker i gang hos læseren, og den giver nogle konkrete værktøjer, man kan bruge, næste gang man bliver overfuset med en flabet bemærkning. Jeg giver bogen 5 ud af 6 stjerner og anbefaler den til alle kvinder, der har lyst til og brug for en underholdende måde at lære at sætte grænser for sig selv på, så de ikke lever livet som dørmåtter." – Oestrogen.dk

 – Fynske medier

 – Nordjyske Stiftstidende

"En tankevækkende bog, hvis man gerne vil have lidt mere pondus, stå solidt, når man bliver trynet - og give chefen, veninden eller det formanende familiemedlem svar på tiltale! Og som altid med Maise Njor er der plads til selvironi og selvudlevering - og et godt grin. Men også en god portion ærlighed, alvor og nerve." – JP Viva

Mit liv som mundlam - FÅS KUN SOM E-BOG
Maise Njor
1. udgave 2011
ISBN: 9788712047124
Antal sider: 200
Pris: 169,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 02-09-2011

Forfatter

Maise Njor

Maise Njor

Maise Njor (f. 1968) er journalist og arbejder som forfatter, foredragsholder og klummeskribent. Læs mere

Lignende bog