Ergoterapi og fysioterapi i akut praksis

Ergoterapi og fysioterapi i akut praksis

Bogen er den første af sin art i Danmark, og den beskriver den ergoterapeutiske og fysioterapeutiske rolle og indsats på det akutte område i hospitalssektoren.

Pris: 259,95 kr.
Køb
Læs mere

Ergoterapi og fysioterapi i akut praksis er den første af sin art i Danmark, og bogen beskriver den ergoterapeutiske og fysioterapeutiske rolle og indsats på det akutte område i hospitalssektoren. Omdrejningspunktet er at give ergoterapeuter og fysioterapeuter, både nyuddannede og erfarne, samt studerende, undervisere og ledere viden om, hvordan denne praksis varetages og dermed give et fundament og interesse for dette spændende område.

Tilgangen er teoretisk velfunderet, og bogens kapitler tager udgangspunkt i den nyeste, tilgængelige viden på området. Kapitlerne er skrevet af både ergoterapeuter og fysioterapeuter, som arbejder inden for specialerne, hvorfor der er konkrete anvisninger og eksempler på tilgangen til den akutte praksis. Hvert kapitel indeholder refleksionsspørgsmål, som giver anledning til overvejelser på baggrund af kapitlet, og mange af kapitlerne indeholder også casebeskrivelser, hvilket gør, at bogens indhold praksisrelateres.

Bogens forfattere er Bente Annie Sørine Andersen, Nanna Hebo Budden, Susanne Grøn, Henrik Hansen, Liselotte Enggaard Hansen, Mette Brøkner Hansen, Line Flensberg Jensen, Mette Westh Jensen, Sofie Rosenfalck Johansen, Gitte Johannesen, Kamilla Jørgensen, Anette Klahr, Anne Meyer Knudsen, Helene Nørgaard Kristensen, Henrik Kruse-Hansen, Pia Simonsen Lentz, Louise Møldrup Nielsen, Ruxandra Luciana Platon, Thea Birch Ransby, Lisbeth Schrøder og Anne-Mette Tjørnelund.

Anmeldelser og omtale

"Bogen er pædagogisk skrevet ... Både nyuddannede og erfarne terapeuter, studerende, undervisere og ledere kan få glæde af bogen." – Fysioterapeuten

Ergoterapi og fysioterapi i akut praksis
Redigeret af: Bente Annie Sørine Andersen & Louise Møldrup Nielsen
1. udgave 2022
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712065791
Antal sider: 180
Pris: 259,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 05-12-2022