Hobo-feber

Hobo-feber

Anton Nans er på jagt efter en anden verden i det amerikanske Vestens vildnis.

Læs mere

Anton Nans er på jagt efter en anden verden i det amerikanske Vestens vildnis. Reportagerne fører den danske skribent og slacker ind i den røde ørkens hemmeligheder og kortlægger et dunkelt kapitel i hoboernes mytologi.

”Alt, hvad en tafa gør, er del af en spirituel praksis. For dem er havet og stranden kirken. Hele tilværelsen er kontemplation af naturen, som er den eneste måde, Gud manifesterer sig på for en tafa. At spille fodbold er del af en spirituel praksis, at surfe er en del af samme praksis, det samme er ibogaen. Og så videre. Det hele er manifestationer af den måde, Gud udtrykker sig på. Gud erfares direkte i deres erfaringer, og tafaerne betragter erfaringen som en direkte kontakt og udveksling med Gud. Som de erfarer ham, ser han dem, og alt er gennemsigtigt, især på havet, og intet er skjult. Kan du følge mig?"

Anton Nans, fra Hobo-feber

Anmeldelser og omtale

"Inden for mock-genren er grænserne mellem, hvad der er virkeligt, og hvad der er fiktion flydende. Men til tider grænser handlingen til det absurde, og så er man ikke i tvivl. Anton Nans som litterær figur er interessant, og han træder fint i karakter i interviewet til sidst. Beskrivelserne i bogen virker meget autentiske, og man er godt underholdt." – lektørudtalelse

Hobo-feber
Anton Nans
1. udgave 2019
Softcover m. flapper
ISBN: 9788797104606
Antal sider: 140
Pris: 199,00 kr.
Udgivelsesdato: 08-01-2019
Forlag: A Mock Book
I kommission hos Gads Forlag