Dune

Dune

Før Game of Thrones, Hunger Games, Tjenerindens fortælling og Star Wars var der Dune.

Pris: 299,95 kr.
Køb
Læs mere

Før Game of Thrones, Hunger Games, Tjenerindens fortælling og Star Wars var der Dune.

Frank Herberts stort anlagte geopolitiske saga om naturressourcer, menneskets potentiale og kampen mod imperialisme er blandt alle tiders mest berømte sciencefiction-værker og genudgives nu på dansk.

Melange, eller ‘krydderiet’, er det mest værdifulde og mest eftertragtede element i universet. Et stof, der blandt meget andet kan forlænge menneskets levetid og muliggøre interstellare rejser. Og det findes kun på en planet: den ugæstfri ørkenverden Arrakis – også kaldet Dune. Den, der kontrollerer krydderiet, kontrollerer universet.

Da Kejseren overdrager forvaltningen af Arrakis fraHuset Harkonnen til Huset Atreides, udbryder et spil på liv og død om det galaktiske herredømme og universets fremtid. I midten af kampen står Paul Atreides, arving til Atreides-tronen, og hans familie, der skal navigere blandt venner og fjender for at overleve. Efter et attentat mod tronen tvinges Paul ud i ørkenen, hvor han reddes af en gruppe frimenere, Arrakis oprindelige beboere, som han bliver leder for i kampen mod overmagten.

Dune
Frank Herbert
Oversat af: Niels Søndergaard
1. udgave 2020
Softcover
ISBN: 9788793895966
Antal sider: 800
Pris: 299,95 kr.
Udgivelsesdato: 18-12-2020

Forlag: A Mock Book    
I kommission hos Gads Forlag