Om at vandre

Om at vandre

og andre essays om natur

Om at vandre udkom posthumt i 1862 og betragtes af mange som den amerikanske forfatter Henry David Thoreaus åndelige testamente.

Pris: 225,00 kr.
Køb
Læs mere

Om at vandre udkom posthumt i 1862 og betragtes af mange som den amerikanske forfatter Henry David Thoreaus åndelige testamente. Her sammenfatter han sin livsfilosofi og kærlighed til naturen. Teksten er komponeret som et manifest for det frie liv i naturen og en hyldest til vandringen. Essayet fik en skelsættende betydning for den moderne miljøbevægelse og forekommer i dag mere relevant end nogensinde. Thoreau skriver, at vi frem for alt ”ikke har råd til ikke at leve i nutiden”. Han lovpriste vandringen som en livgivende og nødvendig form for lediggang, en modgift til civilisationens dårligdomme, og vejen til et nyt fællesskab med naturen omkring os. 

Om at vandre er bredt anerkendt som Thoreaus andet mesterværk – eller rettere Livet i skovene (Walden) i koncentreret form. Denne samling indeholder også essayene En vintervandring og Livet uden principper samt uddrag fra Thoreaus dagbøger om natur.

Om at vandre - og andre essays om natur
Henry Thoreau
1. udgave 2023
Softcover
ISBN: 9788793895492
Antal sider: 160
Pris: 225,00 kr.
Udgivelsesdato: 17-01-2023

Forlag: A Mock Book    
I kommission hos Gads Forlag