Sværmen

Sværmen

En storstilet økothriller til tiden, der kombinerer videnskabens indblik i Jordens skrøbelige økologi med den politiske spændingsroman.

Pris: 399,95 kr.
Køb
Læs mere

Frank Schätzings øko-thriller Sværmen er oversat til 27 sprog og solgt i flere end 4,5 millioner eksemplarer verden over. Nu udgives den på dansk parallelt med premieren på tv-serien af samme navn.

En fisker forsvinder sporløst ud for Perus kyst efter mødet med en stor stime fisk. Et tankskib i Stillehavet mister navigationsevnen, da små muslinger blokerer roret. Ud for Canadas vestkyst går en flok hvaler amok og begynder at angribe skibe. I Australien blokerer millioner af giftige gopler strandene. Og ud for Norges kyst opdager ingeniører en hidtil ukendt ormeart, der æder sig ned i kontinentalsoklen og frigør metangas.

Den norske marinbiolog Sigurd Johanson begynder at analysere de mystiske orme, som dukker op i millionvis, ligesom andre som ham kloden over langsomt indser, at noget er grueligt galt.

En økologisk katastrofe uden sidestykke truer menneskeheden. Og nogen er fast besluttet på at udnytte katastrofen i en kynisk stræben efter magt.

Sværmen er en storstilet økothriller til tiden, der kombinerer videnskabens indblik i Jordens skrøbelige økologi med den politiske spændingsroman.

Frank Schätzings roste bestseller er oversat til 27 sprog og solgt i flere end 4,5 millioner eksemplarer verden over. I februar 2023 havde den stort anlagte internationale tv-serie baseret på Schätzings bog premiere på Den internationale Film Festival i Berlin. I maj får den dansk premiere på Viaplay.

Anmelderne skrev:

”En fængslende thriller med den utæmmede natur i hovedrollen. Et kæmpe science fiction-værk fyldt med fakta.” - Stern

”Efter disse 1.000 åndeløse sider ser du havet med andre øjne. ” - Focus

”… den ultimative sommerlæsning … får mig til at tænke på det bedste af Michael Crichton og Stephen King.” - Contra Costa Times

”Verden kunne gå under, mens du læste Sværmen, og du ville ikke bemærke det.” - Die Welt

Sværmen
Frank Schätzing
Oversat af: Jan og Lene Teuber
1. udgave 2023
ISBN: 9788793895638
Antal sider: 944
Pris: 399,95 kr.
Udgivelsesdato: 06-06-2023

Forlag: A Mock Book    
I kommission hos Gads Forlag