Om at gå i is

Om at gå i is

Om at gå i is er en bemærkelsesværdig bog om livet og døden og ikke mindst den indsigt, man får fra kroppen.

Pris: 199,00 kr.
Køb
Læs mere

I november 1974 modtager Werner Herzog et opkald fra Paris. Lotte Eisner, den berømte filmhistoriker, er alvorligt syg. Herzog beslutter sig for at gå fra München til Paris alene, udstyret kun med en rygsæk, et kompas og en notesbog. Han lover sig selv, at hvis han kan gå hele vejen - en 800 kilometer lang tur - vil 'Eisnerinden' overleve.

Trods kulden, sneen og de udfordringer, Herzog møder undervejs, fortsætter han mod Paris. Han kæmper mod tørst, smertefulde ben, betændte akillessener, storm og regn, men hans krop fortsætter.

Om at gå i is med undertitlen München – Paris, 23.11. til 14.12.1974 er en bemærkelsesværdig bog om livet og døden og ikke mindst den indsigt, man får fra kroppen. Det er en historie om landskabet og dets beboere samt forfatterens egne indre kampe. En film skabt med ord, en litterær klassiker.

Werner Herzog (f. 1942) er fra Sachrang i Bayern. Han er kendt som filminstruktør og har lavet både dokumentarfilm og spillefilm. Til hans mest kendte film hører Auch Zwerge haben klein angefangen, Aguirre, der Zorn Gottes, Stroszek, Fitzcarraldo, Grizzly Man og Encounters at the End of the World. Til hans værk hører også en række bøger, blandt andre Die Eroberung des Nutzlosen, Tusmørkets verden, selvbiografien Hver for sig og Gud mod alle og ikke mindst Om at gå i is.

Om at gå i is
Werner Herzog
Oversat af: René Jean Jensen
1. udgave 2024
Softcover
ISBN: 9788793895812
Antal sider: 96
Pris: 199,00 kr.
Serie: Gaia
Udgivelsesdato: 11-06-2024

Forlag: A Mock Book    
I kommission hos Gads Forlag