Tehanu

Tehanu

Jordhavet 4

Engang var hun den højeste præstinde på Atuan og ærkekogleren Gæts ledsagerske. Nu fører Tenar et fredfyldt liv på øen Gont langt fra verdens tummel.

Pris: 299,00 kr.
Køb
Læs mere

Engang var hun den højeste præstinde på Atuan og ærkekogleren Gæts ledsagerske. Nu fører Tenar et fredfyldt liv på øen Gont langt fra verdens tummel. Men Tenar er ikke født til at leve et stille liv i fred. Da hendes mand dør og hendes to børn er blevet voksne, bliver hun igen draget ind i eventyret af det vansirede barn Therru og den døende troldmand Gæt. I Therru slumrer nemlig utrolige kræfter, som kun venter på at blive vakt til live. Men tiden er knap, eftersom en mørk troldmand ønsker både Tenar og Gæt død. Fjerde del af Ursula K. Le Guins storslåede eventyr føjer endnu et afgørende kapitel til sagaen om kongeriget Jordhavet.

Da Tehanu udkom vandt den både The Nebula Award for bedste roman og The Locus Award for bedste fantasy-roman. Tehanu er illustreret af Karoline Stjernfelt.

Serien om Jordhavet er en moderne klassiker inden for fantasy-genren. Blandt mange andre har den inspireret J.K. Rowlings Harry Potter-serie og George Martins Game of Thrones-saga. Desuden har Le Guins serie modtaget mange litterære priser og regnes ofte blandt alletiders bedste fantasy-værker.

Tehanu - Jordhavet 4
Ursula K. Le Guin
Oversat af: Claus Bech
1. udgave 2023
Softcover
ISBN: 9788793895553
Antal sider: 292
Pris: 299,00 kr.
Udgivelsesdato: 01-09-2023

Forlag: A Mock Book    
I kommission hos Gads Forlag