Immanuel Kants sidste dage

Immanuel Kants sidste dage

Det berygtede portræt af den store tyske filosofs liv og levned.

Læs mere
Immanuel Kants sidste dage er Thomas De Quinceys berygtede portræt af den store tyske filosofs liv og levned. De daglige rutiners monotoni er humoristiske bravurnumre og varmer op til den uundgåelige finale.

”Kant svedte aldrig, hverken dag eller nat. Og dog var det forbløffende, hvor meget varme han vanemæssigt havde i sit arbejdsværelse – han blev faktisk ilde til mode, hvis denne varme manglede så meget som en grad … I sommerens hede gik han tyndt påklædt og uvægerligt i silkestrømper; men da selv denne påklædning ikke altid kunne gardere ham mod at svede, når han var fysisk aktiv, havde han et ejendommeligt middel i baghånden. Han fortrak til et skyggefuldt sted, hvor han stod stille og ubevægelig – med en mine og holdning som en, der lytter eller er anspændt – indtil hans sædvanlige tørhed var genoprettet.”
Anmeldelser og omtale

"Der er kun ét at gøre. Far ud og anskaf denne fantastiske udgave af de Quinceys essay. Joachim Koesters fotos af, hvordan omgivelserne for Kants daglige spadseretur i dag ser ud, er storslåede, teksten er godt oversat, bindet er smukt – og ordene er to die for." – Weekendavisen

"Det er et stykke forbilledligt essayistik og en bemærkelsesværdig og højt anbefalet læseoplevelse." – lektørudtalelse

 
Immanuel Kants sidste dage
Thomas De Quincey
Oversat af: Hans-Jørgen Birkemose
1. udgave 2019
Softcover m. flapper
ISBN: 9788797104620
Antal sider: 148
Pris: 199,00 kr.
Udgivelsesdato: 22-01-2019

Forlag: A Mock Book
I kommission hos Gads Forlag