På ruinerne af en glorværdig fremtid

På ruinerne af en glorværdig fremtid

Romanen beskæftiger sig på særegen vis med, hvad det vil sige at arbejde, når man er billedkunstner, og hvad det vil sige at være mand, når man ikke bryder sig om andre mænd.

Pris: 199,00 kr.
Køb
Læs mere

Christian Schmidt-Rasmussens debutroman bygger på forfatterens eget liv. Mest det indre. Romanen beskæftiger sig på særegen vis med, hvad det vil sige at arbejde, når man er billedkunstner, og hvad det vil sige at være mand, når man ikke bryder sig om andre mænd.

Romanen består af lige dele ramasjang og essays og omfatter Mette Frederiksen og Lars Løkke, der begge jagter en kombineret tidsmaskine og rumraket, et elitært kunstnerbal på Charlottenborg, der ender i en massakre begået af forfatteren og hans hustru, en flok kragefugle der sidder på Harrestrup Kro og diskuterer musik, en flok radikaliserede yogamødre og den genopstandne uropatrulje og sidst, men ikke mindst, et fortidigt København, der er omgivet af en skov af tårnhøje brændende kors.

Christian Schmidt-Rasmussen (F. 1963). Billedkunstner og forfatter. Bosat i København. Han har udstillet livligt i ind- og udland siden slutfirserne og er blandt andet repræsenteret på Statens Museum for Kunst. Hans arbejde har for det meste trukket på hans eget liv og de steder, han færdes. Senest har han færdiggjort en permanent udsmykning til den kommende metrostation på Mozartsplads i Sydhavnen. Lever på ruinerne af en glorværdig fremtid er hans første bog, som ikke er blevet til som en del af en kunstudstilling.

På ruinerne af en glorværdig fremtid
Christian Schmidt-Rasmussen
1. udgave 2024
Softcover
ISBN: 9788793895362
Antal sider: 284
Pris: 199,00 kr.
Serie: Codex
Udgivelsesdato: 02-05-2024

Forlag: A Mock Book    
I kommission hos Gads Forlag