Om tennis

Om tennis

Hvad er det, tennis kan? Hvorfor betyder tennis så meget for så mange? Hvad sker der med os, når vi ser eller dyrker tennis?

Læs mere

Hvad er det, tennis kan? Hvorfor betyder tennis så meget for så mange? Hvad sker der med os, når vi ser eller dyrker tennis? 

I denne bog udfolder Anders Haahr Rasmussen sportens indre væsen og popularitet. Han fortæller levende og personligt om, hvordan og hvorfor tennis har gjort et uimodståeligt indtryk.

Tennisspillere kommer fra hele verden og alle samfundslag, har alle slags kroppe og køn, og denne mangfoldighed forstørrer sporten til en fortælling, der afspejler samfundet og bliver til en metafor for selve livet. 

Om tennis er kulturhistoriske og litterære essays, som gør læseren klogere på tennis som betydningsfuldt fænomen. Det er historien om sportens spæde år. Om hvor vi står nu. Og hvad vi kan forvente os af fremtiden.

Anmeldelser og omtale

"Læseværdig og skrevet med særpræg." – Kristeligt Dagblad

 "En aldeles vellykket og velplaceret satning af Gads Forlag (...) Anders Haahr Rasmussen har i al den tid, jeg har læst ting af ham, demonstreret evnen til at fange musikken i tennis, tegne spillets anatomi i ord, finde helt ind til sjælen i den i dag så gennemkommercialiserede og verdensomspændende sport. (...) jeg kan kun opfordre til at læse med og få følelsen af spillet, historien, motorikken med helt ind under huden. En boghapser med kaviar og champagneboblebrus."  P.O.V. International

 – kulturen.nu

"Bragende godt skrevet. (...) Det er en meget flot udgivelse fra Gads Forlag." – Ugeavisen Esbjerg

”Det har været en fornøjelse at læse (…) Anbefales – måske som en spændende advents- eller mandelgave til ham eller hende, der går op i tennis.” – historie-online.dk

"Andre sportsentusiaster vil kunne spejle sig i de personlige historier (...) båret af et engagement og en stor glæde ved sporten. (...) Grundig og passioneret (...) fungerer som velskreven og hyggelig appetitvækker." – Lektørudtalelse

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse


Forside                                                                                           
Om tennis
Anders Haahr Rasmussen
1. udgave 2021
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712066439
Antal sider: 144
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 03-11-2021

Kig i bogen

Lignende bøger