Hvad fanden betyder det?

Hvad fanden betyder det?

Danske bladtegnere tegner sproget

Sproget vækster hele tiden, nye ord dukker op, og hvis man ikke er woke, må man spørge sig selv: Hvad fanden betyder det?

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

Sproget vækster hele tiden, nye ord dukker op, og hvis man ikke er woke, må man spørge sig selv: 

Hvad fanden betyder det?

50 danske bladtegnere forsøger at fremme forståelsen ved at tegne de nye ord. Måske bliver du klogere, når du kigger denne regnbuefamilie af visuelle ord igennem, måske bliver du mere forvirret. Det kan også være, at du hurtigt når et glasloft eller kommer til at lide af hudsult. Måske er bogen i virkeligheden blasfemi eller for meget mansplaining, eller måske er du for privilegieblind eller føler dig for bemægtiget af mikroaggresivitet til at kunne forstå den. Måske udspringer denne bog af postkoloniale strukturer, eller også er den for politisk korrekt. Eller er der simpelthen tale om hyggeracisme eller kulturel appropriation, eller er vi ovre i overvågningskapitalisme, rematerialisering eller mangel på retsfølelse, når man sådan tegner sproget? Eller symbolpolitik? toksisk maskulinitet? For mange personlige pronominer eller mangel på safe space? 

Tænker du: Sikke en sølvpapirshat – eller tænker du bare spurgt?

Bogen er produceret i samarbejde med DANSKE BLADTEGNERE.

Anmeldelser og omtale

"Det er meget muligt, at det ville være langt nemmere at finde disse begreber beskrevet andetsteds, men det er med garanti hverken lige så visuelt interessant eller morsomt, som det skildres i Hvad fanden betyder det?– kulturkapellet.dk

"Gads udgivelse af Hvad fanden betyder det? Danske bladtegnere tegner sproget er genial. (...) både informativ og underholdende. Helt klart det der i boomerdage gik under enten betegnelsen faktion eller edutainment." – kulturen.nu

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse                                                                                      
Forside
 
Hvad fanden betyder det? - Danske bladtegnere tegner sproget

1. udgave 2021
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712067214
Antal sider: 208
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 08-10-2021

Kig i bogen