Fordi du SKAL!

Fordi du SKAL!

Kærlige spark fra skolelederen

Lise Egholms valgsprog er Kys, Krav og Kommunikation. Og så enkelt er det faktisk. Hun elsker børn, men er ikke bange for stille klare krav til dem - eller til deres forældre og skolens lærere.

- Politiken
Pris: 269,00 kr.
Køb
Læs mere

Lise Egholms valgsprog er Kys, Krav og Kommunikation. Og så enkelt er det faktisk. Hun elsker børn, men er ikke bange for stille klare krav til dem - eller til deres forældre og skolens lærere. Hun er en passioneret pragmatiker, som vil have resultater. Lærerne skal gøre deres arbejde, børnene skal lære noget – også dem, som ikke har det hele med hjemmefra – og mor og far skal være ordentlige forældre. Lise Egholm siger tingene lige ud – nogle gange uden at være særlig politisk korrekt, for hun er ikke bange for at træde andre over tæerne, hvis det er nødvendigt. Og målet er altid det samme: At give børnene de allerbedste muligheder her i livet.

Denne bog er til inspiration for alle os, som indimellem mangler mod og vilje til at stå ved det, vi mener og gøre noget ved det, vi synes, er forkert. Det er en bog til forældre, til lærere og ledere. Det er en bog om kærlighed, engagement, opdragelse og ledelse – af børn og voksne, lyshårede og mørkhårede – og det er en bog om, hvordan man trods modstand bevarer energien og viljen til at tage kampene, når de skal tages.   

I 2011 blev skoleinspektør Lise Egholm kåret som Årets Leder. Det er første gang en offentlig leder er blevet kåret, men det er ikke første gang Lise Egholm har gjort sig bemærket. Hun har været en markant stemme i debatten om folkeskolens rolle i forhold til børn, socialt belastede familier, integration mv. Hun har gjort Rådmandsgades Skole, tidligere en af Nørrebros mest belastede, til en gedigen succeshistorie.

Anmeldelser og omtale

  – Politiken

 "Lyt til den kvinde og forsøg så efter bedste evne at gøre hende kunsten efter." – Jyllands-Posten

"Netop fordi Lise Egholm taler lige ud af dagligdagen, er der bud til og efter os alle. (...) Denne selvbiografi indeholder nogle af de bedste afsæt, der længe er leveret, for en livs- og virkelighedsnær debat om ledelse, pædagogik, inklusion og børneopdragelse. (...) Forvaltningernes ukendskab til virkeligheden er stor, men med Lise Egholm ved ånden og hånden er der håb for folkeskolen." – Folkeskolen.dk 

 ”Lise Egholm er rå, morsom og modig… God bog, opløftende bog.” – Nyhedsmagasinet Danske Kommuner

Fordi du SKAL! - Kærlige spark fra skolelederen
Lise Egholm
1. udgave 2012
Softcover
ISBN: 9788712048091
Antal sider: 288
Pris: 269,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 09-11-2012

Hør forfatteren fortælle om bogen

Kig i bogen 

Forfatter

Lise  Egholm

Lise Egholm

Født i 1948. Tidligere skoleleder på Rådmandsgade. Læs mere