Livtag og lykketræf

Livtag og lykketræf

FÅS KUN SOM E-BOG

Om en ikke særlig lykkelig opvækst, modige valg og at tage imod de tilbud, livet byder på.

Læs mere

Dette er Monica Ritterbands historie om en ikke særlig lykkelig opvækst i en ikke helt almindelig familie, som på godt og ondt har spillet en hovedrolle i hendes liv frem til i dag. Og om at være hende den mærkelige, der gik i løjerligt tøj og fik bank af klassekammeraterne. Hun fortæller om ungdomstiden som croupier på et krydstogtskib i Caribien, og om årene som journalist på Ekstrabladet, Weekendavisen og i DR. Saft og kraft er der masser af – bl.a. i historierne om magtkampene på Carlsberg, om mødet med Peter Brixtofte, da det gik på de høje nagler i Farum Kommune og meget, meget mere.

Vi hører også om de meget forskellige kærester og ægtefæller – fra ungdomskæresten Torben til den nuværende ægtemand, Peter. Der var også forfatteren Henrik Stangerup, som førte hende ind i en kreds af originaler, og en ægtefælle, som hun lod overvåge af en privatdetektiv. Monica Ritterband har igen og igen truffet usædvanlige og - udefra set - modige valg. Men hvad er det egentlig, der driver hende til gang på gang at forlade det trygge og velkendte for at kaste sig ud på dybt vand – også selvom hun er bange? Er det rastløshed eller mod? I Monica Ritterbands egne øjne handler det blot om at stille sig nysgerrigt til rådighed overfor livet og tage imod de tilbud som viser sig - og hvis de ikke dukker op så opsøge dem selv.

Livtag og lykketræf er underholdende, rørende og tankevækkende og fyldt med Monica Ritterbands inspirerende overvejelser og synspunkter - om livet, om kærligheden, om det at være halvkendt, helkendt eller ukendt, om at blive ældre, om hvad livet som kunstner og designer betyder for hende, om gode og dårlige chefer og ikke mindst om at turde turde.

Livtag og lykketræf - FÅS KUN SOM E-BOG

1. e-bogsudgave
ISBN: 9788712047117
Pris: 0,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag