Fortuna Girls (2) Intet kan stoppe os

Fortuna Girls (2) Intet kan stoppe os

Fortuna Girls har ikke mistet modet, selv om de tabte kampen mod drengeholdet, og de glæder sig meget til den store skolefest.

Pris: 129,95 kr.
Køb
Læs mere

Fortuna Girls har ikke mistet modet, selv om de tabte kampen mod drengeholdet, og de glæder sig meget til den store skolefest.

Men der får de sig en grim overraskelse. De Uovervindelige hænger Fortuna Girls ud foran hele skolen. Mega pinligt!

Dagen efter får de sig endnu en overraskelse, da Benni helt uventet siger undskyld til Maria. Han er så sød, at hun mod sin vilje får følelser for ham – anføreren på modstandernes hold ...
Lektørudtalelse

Fortuna Girls: intet kan stoppe os!

Kort om bogen: 
2. bog i serien "Fortuna Girls". Maria, også kaldet Messi, Yalla, Pia og de andre på fodboldholdet sætter alt ind på at få revanche over drengeholdet "De uovervindelige". Højtlæsning fra ca. 6 år, selvlæsning fra ca. 9 år

Beskrivelse:
Fortuna Girls har tabt en kamp til det konkurrerende drengehold. De går i skole sammen, og drengene gør hvad de kan for at hovere og drille pigerne. Til den store skolefest viser drengene en film de har optaget i hemmelighed, hvor man ser dem vinde over pigerne. Da det viser sig at Ronja, som ingen vidste kunne spille bold, pludselig kan en masse tricks og kommer med på holdet, og da Marias bedstefar, som er tidligere professionel fodboldspiller, bliver deres træner er der nyt håb. Og hvad er det med Benni fra drengeholdet, der pludselig vil lære Maria at kende? Bogen er illustreret med stregtegninger, og hvert kapitel indledes med en kort tekst og en stribe billeder, der forklarer et fodboldtrick. Bogen har lix 23,6 og er en fortsættelse af Fortuna Girls - spillet begynder.

Vurdering:
En lige ud af landevejen historie, primært for de fodboldinteresserede, men også for andre, der kan lide at læse om venskab og sammenhold.

Andre bøger om samme emne/genre:
Fra andre fodboldserier om pigehold er der fx bøgerne Tøser der takler - forelsket, Afgjort på straffe! og FC Askerød - en ny spiller på holdet.

Til bibliotekaren: 
Selvom bogen er lixet står den nok bedst i skønlitteraturen. Indkøb på linje med 1'eren anbefales.

Skrevet af Therese Bjerre Ekman

Fortuna Girls (2) Intet kan stoppe os
Nia Künzer & Peter Grossmann
Oversat af: Dorthe Stage Mortensen
Illustrator: Daniel Ernle
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
ISBN: 9788762731868
Antal sider: 136
Pris: 129,95 kr.
Serie: Fortuna Girls
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 31-01-2020

Lignende bog