Modehuset (1) Pynt og pailletter

Modehuset (1) Pynt og pailletter

Tag med på en spændende tidsrejse til Londons vilde 1920'ere!

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

Tag med på en spændende tidsrejse til Londons vilde 1920'ere!

Historisk romanserie om mode, 20'er-glamour og klasseforskelle - med et pift af Downton Abbey og Bridgerton. To handlekraftige heltinder fra hver deres samfundslag finder sammen om deres store interesse for mode - og skaber tøj, som trodser konventioner og kønsroller.

Myrtle starter som tjenestepige hos den velhavende Cartwright-familie, hertugen og hertuginden af Avalon, i deres palæ Serendipity House. Myrtle er vokset op i en skrædderfamilie og elsker at sy. Familien Cartwrights yngste datter, Sylvia, tegner de mest fantastiske kjoler, og da Sylvias søster går i panik over den grimme kjole, hun skal have på til sit debutantbal, lægger Myrtle og Sylvia hemmelige planer.

De skaber en enestående kjole til Sylvias søster, og rygtet om deres talent breder sig blandt den engelske overklasse.

"Sød, krativ og sjov roman, som giver et godt indblik i den samfundsomvæltning, verden så småt tager hul på i 1920'erne. Især pigers muligheder for selv at bestemme deres vej i livet er et centralt tema i bogen sammen med venskabet på tværs af klasseskel. Skøn start på en ny serie. Bredt indkøb anbefales".
Lektørudtalelsen

"Skøn rejse til 1920'ernes London med skandaløse hemmeligheder, oprør og fester - og med en ung modeduo i hovedrollen."
The Guardian

"Det er en sand fornøjelse at følge pigerne gennem 1920ernes London og suge til sig af sprudlende dialoger, levende beskrivelser af smukke kjoler og vilde intriger."
Booklist

Denne bog er en enestående perle ... hylesjov, positiv og varm. Den er som et modemix af Chocolat og Bridgerton for børn."
Holly Bourne, britisk YA-forfatter

Lektørudtalelse, DBC

Modehuset - pynt og pailletter

Vurdering:
Sød, kreativ og sjov roman, som giver en godt indblik i den samfundsomvæltning, verden så småt tager hul på i 1920'erne. Især pigers muligheder for selv at bestemme deres vej i livet er et centralt tema i bogen sammen med venskabet på tværs af klasseskel. Skøn start på en ny serie af engelske Lucy Ivison

Skrevet af Maria Sjøblom

Modehuset (1) Pynt og pailletter
Lucy Ivison
Oversat af: Christa Leve Poulsen
1. udgave 2022
Hardcover
Aldersgruppe: 10-12 år
LIX: 25,30
LO: 14,80
ML: 10,50
ISBN: 9788762737877
Antal sider: 255
Pris: 199,95 kr.
Serie: Modehuset
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 24-05-2022

Kig i bogen